28 september 2012

Gingerbread Tilda

Zoals je ziet deze keer geen kaart maar een tasje. Dit tasje heb ik gemaakt voor de challenge van de "Magnolia Down Under Challenges". De opdracht is om alleen wit op wit op je kaart/creatie te gebruiken. Je mag alleen kleur gebruiken op je stempelafdrukje.

Ik heb als basis een wit tasje van Papermania gebruikt. De schattige stempel is "Gingerbread Tilda" uit de "Merry Little Christmas Collectie 2010" van Magnolia.



Alles wat op het tasje gemaakt is van wit Cardstock Bazill.

De achtergrond van sneeuwsterren is geëmbost met een Cuttlebug Embossingmal "Snowflakes". De prachtige rand om Tilda is een stans van Cheery Lynn "Japanese Garden Lace Oval".

Aan de bovenkant achter het lint met witte sneeuwballen zit wit broderiekant. In het midden zit nog wit satijnlint.

Voor dit tasje heb ik natuurlijk weer gebruik gemaakt van verschillende Doohickey's van Magnolia. Het zijn de Mistletoe Lace, Snowflake & Mistletoe en Star Tag.

De witte mimosatakjes zijn van Magnolia. De witte bloemen zijn gemaakt met een stans van Marianne Design "LR0163". In het hart heb ik een witte parel bevestigd.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Antique Linen, Walnut Stain, Forest Moss, Pumice Stone, Fired Brick en Black Soot.


Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een berichtje voor me zou willen achterlaten.

Iedereen een heel fijn freubelweekend!

Veel liefs,
Carla

Dit tasje doet mee aan de volgende challenge:
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #165 White on White

27 september 2012

Tilda with Kookaburra

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke berichtjes die ik kreeg op mijn adressenboekje en mijn nieuwe volgers welkom heten. Toen ik eind vorig jaar begon met mijn blog had ik niet durven dromen dat ik nu al 124 volgers heb.

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met weer zo'n schattige stempel uit de "Australië" collectie van Magnolia. Deze stempel heet "Tilda with Kookaburra".


De kaart is gemaakt op witte Cardstock van Bazill. Het prachtige papier is van Pion Design.


De rand om Tilda heen is gemaakt met een nestabilitie "Floral Ovals". De bloemen zijn van Magnolia met uitzondering van de créme bloem rechtsboven. Deze is van "Kort en Godt"en heb ik gekocht bij de "Ribbon Girl".

De tekststempel is van LOTV. Deze heb ik gestempeld, vervolgens ingescand en verkleind anders paste hij niet in de Tim Holtz "Ornate Plates".


Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Milled Lavender, Wheatered Wood, Pumice Stone en Black Soot. Verder heb ik op de Kookaburra Stickles aangebracht.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dat natuurlijk ontzettend leuk.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Just Magnolia - Challenge #175 What's new
Tilda's Town Challenge - Challenge #19 Choose your Passion, CAS or Fussy and Fancy
Magnolia Mania Challenge - Challenge #56 Schleife/Bow

18 september 2012

Autumn Tilda with Pencils

Omdat ik de challenge had gewonnen bij Sr@p-Cards mag ik voor één maand Guestdesigner zijn. Ik vind dit helemaal geweldig en zo leuk om te doen.

Vandaag mag ik jullie eindelijk laten zien wat ik heb gemaakt voor de eerste challenge. Het is de bedoeling bij deze nieuwe challenge dat je een notitieboekje maakt.

Ik heb voor dit boekje de schattige stempel "Autumn Tilda with Pencils" van Magnolia gebruikt uit de "Turning leaves collectie". De poststempels naast Tilda zijn van "Crafty Individuals".


Het prachtige papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design. De prachtige rand om Tilda heen is gemaakt met een stans van Cheery Lynn. Een prachtige rand, die nu eens niet zo heel klein is. Hij heet "Celtic Fire Rectangle".



De lila bloemen zijn gemaakt met een Creatable van Marianne Design "LR0163". In het hart van de bloem heb ik een parel bevestigd. De créme bloemen en kant heb ik bij "Hobbyshop Agnes" en bij de "Ribbon Girl" gekocht.

Aan de zijkant van het boekje heb ik twee labels in Word gemaakt met de teksten "Family" and "Friends" met daarop een strik van Seam Binding. Het prachtige ijzeren plaatje met de tekst "Addresses" is van Tim Holtz "Ornate Plates".

Dit is de achterkant van het boekje met mijn eigen naamstempel.




Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stone, Walnut Stain, Black Soot en Shaded Lilac. Op de drie potloden heb ik gouden Stickles aangebracht.


Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dat natuurlijk ontzettend leuk!

Veel liefs,
Carla

14 september 2012

Kangaroo Tilda

Dit keer heb ik een kaart met een stempel uit de "Australië" collectie van Magnolia gemaakt. Wat zijn deze stempels prachtig! Deze schattige stempel heet "Kangaroo Tilda".


Ik heb deze kaart gemaakt op Kraft Cardstock. Het papier dat ik heb gebruikt is van Pion Design "Vintage Summer".


Aan de zijkant van de kaart heb ik een snelhechter aangebracht. Verder heb ik natuurlijk weer een Doohickey gebruikt. Deze keer de "Tilda Lace". De bloemen, kant en parels komen allemaal uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Wheatered Wood, Milled Lavender, Pumice Stone en Black Soot. Verder heb ik Stickles aangebracht.


Ik wil iedereen weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een reactie voor me zou willen achterlaten.

Prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Bunny Zoe's Crafts - Challenge Distressing
Magnolia Mania Challenge - Challenge Blue - Brown
Simply Magnolia - Anything Goes
The Ribbon Girl - Add Pearls

7 september 2012

Dancing with Stars Tilda

Dit keer heb ik een kaartje met een stempel uit de allernieuwste "Little Christmas" Collectie van Magnolia gemaakt. Deze schattige Tilda heet "Dancing with Stars Tilda".


Het is een "shaker card" geworden waarvan het raampje is gemaakt van een gelatine blaadje. De kaart is gemaakt op witte Cardstock. Het prachtige papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design.


Het kant met bloemen en in het hart een parel en brede lint waarvan ik de strik heb gemaakt heb ik gekocht bij de "Ribbon Girl" evenals de schattige witte bloemetjes van "Kort & Godt".


Het prachtige randje om Tilda heen is gemaakt van Vanilla Cardstock met de Nestabilitie "Floral Ovals". Ik ben hier helemaal weg van en jullie zullen deze ongetwijfeld nog wel meer van mij zien. De sterren heb ik gemaakt met een Doohickey van Magnolia "Star Tag".


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Walnut Stain, Wheatered Wood en Black Soot.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog, Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dit superleuk.

Prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #33 Things with Wings
Live and Love Crafts Challenge - Lovely Lace and/or Terrific Trim
It's a Magnolia challenge - Maak een schudkaart

2 september 2012

Tilda with Bowknot

Allereerst wil ik al mijn nieuwe volgers welkom heten en jullie bedanken voor al jullie lieve berichtjes die jullie voor mij achterlaten. Ik vind het altijd heel leuk om te lezen.

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een stempel uit de "Shabby Chic Collection 2008" van Magnolia. Het is een al wat oudere stempel maar ik vind hem zo schattig!


De kaart is gemaakt op witte Cardstock. Het prachtige papier is van Magnolia.


De prachtige rand om Tilda heen is gemaakt met een Nestabilitie "Floral Ovals". De takjes zijn gemaakt met een stans van Cheery Lynn. Natuurlijk ontbreken de schattige Doohickey's van Magnolia niet. De keer heb ik de "So wrapped Lovely" en "Tilda Ticket" gebruikt.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Milled Lavender, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Faded Jeans en Black Soot.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. In vind het ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Magnolia Mania-Challenge - Challenge #54 Lieblings Magnolia Stempel
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #162 Bingo