4 november 2012

XMAS

Vandaag wil ik jullie mijn project XMAS laten zien welke ik heb gemaakt met de prachtige stempels van Magnolia uit de "A Christmas Story" collectie.

  
Ik heb als basis vier witte houten letters gebruikt. Ik heb de volgende stempels toegepast van Magnolia: "Pixie Tilda", "Jingle Jangle Tilda", "Tilda on the Roof", "Tilda with Little Rudolf", Tekststempel "A Merry Christmas" en "Tilda with Two Little gifts".
Hier nog de detailfoto's van elke letter. 







De prachtige houten swirls zijn van Unique Hobby Products. De sterren "Snow Flakes" en bomen "Bigz Pie Pine Tree" zijn van Tim Holtz. De kerstbomen heb ik oud gemaakt met Distress Inkt "Walnut Stain", daarna heb ik ze bewerkt met een Dabber, kleur Pearl.  Vervolgens heb ik er "Eiskristall" van het merk Viva op gedaan.  De sterren zijn eerst oud gemaakt met Distress Inkt "Walnut Stain" en bewerkt met Crackle Paint "Picket Fence" en daarna heb ik ze nog bewerkt met Stickles Stardust en voor de afwerking een parel.

Hieronder de detailfoto's van alle Tilda's en de bloementoef. 

  


 




De tekststempel bij "Tilda on the Roof" is van Whimsy Stamps "Mini Postage Stamps". De kerstballetjes en bloemen komen uit eigen voorraad.

Alle Tilda's zijn ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Faded Jeans, Wheatered Wood, Antique Linen, Walnut Stain en Pumice Stone. Verder heb ik Stickles aangebracht.

Gezellig dat jullie weer langs zijn geweest op mijn blog en ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken voor de leuke reacties die jullie plaatsen. Ik lees ze altijd met veel plezier!

Veel liefs,
Carla

Dit project doet mee aan de volgende challenges:
The Ribbon Girl - Add sparkle
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #171 Christmas Ornament
Marvelous Magnolia Challenge - Challenge #1 Anything Goes

25 opmerkingen:

  1. This is so stunning I love it all! Thanks for playing at marvellous magnolia challenge hugs Rebekah xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is wel een erg mooi project geworden hoor. Je Tilda's zijn stuk voor stuk super gekleurd en prachtig ook al die mooi embellies .
    DNkjewel voor het meedoen aan de Marvelous Nagnolia challenge deze week.
    Gr. Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh wat zijn ze mooi Carla! Ik ben er zelf ook aan bezig, maar pas één letter af, wel alle plaatjes gekleurd en in precies dezelfde kleurencombinatie. Maar of de mijne zo mooi worden??
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooo wow, wat mooi. Het is gewoon supermooi aan eenvoud, door de zachte kleuren en de mooie stempels.
    Vorig jaar heb ik zoiets gemaakt met de letters KERST, is erg leuk om te maken en wordt dit jaar weer neergezet met de kerstdagen.

    Heel veel freubelgroetjes,
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is echt helemaal geweldig, ik ben er echt weg van! De magnolia's zijn zo fijn ingekleurd. Heel erg bedankt om dit met ons te delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende blikvanger heb jij voor de kerst op je kast staan. Ik zou hem ook zo lang mogelijk laten staan en ervan genieten ;-)
    Groetjes, Mienokje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Carla ik zag je creatie bij MDUC staan en wilde hem even van dichtbij komen bewonderen, Fantastisch zeg ben dr helemaal weg van zo mooi gedaan. Ik ga je volgen hoor.
    Wens je veel succes met de challenges !!

    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is dit prachtig mooi Carla.
    Echt schitterend.
    Heb verder een fijne zondag.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Uitzonderlijk mooie creatie Carla!!
    Van begin tot einde stijlvol mooi!!
    Proficiat!!
    Een fijne zondag!
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow wat een heel mooie blikvanger is dit voor de kerst. Hij is echt schitterend afgewerkt en alles past super bij elkaar. Heel mooi gekleurd ook. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Carla,
    Dat heb je mooi gemaakt zeg. De tilda's zijn ook erg mooi ingekleurd. Ook leul met de kerstballetjes en de bloemen.Ook de kerstbomen vind ik erg mooi. gr.Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, dit is helemaal geweldig!!! Een genot om naar te kijken er is zoveel moois te zien.
    liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ooohhhh Carla, wat heb je dat schitterend gemaakt, geweldig!!! Wat heb je je stempels schitterend ingekleurd!!! En je bloementoefjes zijn ook zo mooi, prachtig allemaal!!!

    gr. Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. This is amazing Carla!! I want something like that in my room!! :)
    Thanks for joining us in our very first Marvelous Magnolia Challenge..
    Hugs, Tina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. WOW!!!! Your creation is absolutely magnificent!!!!! This is pure Christmas magic!!! Your colouring is gorgeous and the accents perfect!!! Thanks for joining us this week at Marvelous Magnolia and we hope to see you again next challenge. Hugs, Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Now this was something alse then all the cards ive seen for our LLC chalange! Thank you for joining in, this is stunning work.. Amazing colouring and such a gorgeous display. Id love to have this in my house ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is mij niet gegund om bij jou een reactie achter te laten, maar ik ga het nu voor de 3de keer proberen, wat een schitterende creatie heb je gemaakt zeg, prachtige kleuren, wat een prachtig kunstwerk voor in je huiskamer met Kerst, echt schitterend, prachtig, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi Carla! This is just amazing!!
    What a cool project:)
    Thanks for joining MDUC this week.
    Hugs, Camilla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wauw dit is zoooooooooooo mooi! echt supers gedaan. kom je ook op mijn blog kijken
    mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze is ook gaaf geworden, toeval of niet.... ik heb ook de letters gekocht maar dan van decopatch met het zelfde idee.... ik had het op de beurs gezien, jouw versie is ook erg mooi!!
    Groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hi Carla,
    Absolutely amzingly beautiful Christmas decoration! So beautifully put together and decorated. Thanks for joining LLC for our Nov challenge and sorry about my late visit.

    Hugz,
    Sandy

    BeantwoordenVerwijderen