8 december 2011

Halo Tilda

Nou vooruit dan nog maar een kerstkaartje. Dit keer een kaart met Halo Tilda. Zo'n schattig stempeltje!


De rand om de kaart heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart.

Het papier wat ik heb gebruikt is van Reprint "Angels Collection" en komt uit Zweden. Ik heb het dit jaar gekocht op de Kreadoe. Het is zulk schattig papier. Er staan allemaal engeltjes op. Kon het ook niet laten om dit papier gelijk mee te nemen.

Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren: Brushed Corduroy, Walnut Stain, Tattered Rose, Vintage Photo, Black Soot, Wheatered Wood, Fired Brick en Mustard Seed. Verder heb ik op het stempelafdrukje Stardust Stickles gebruikt.

De stempel "Christmas" komt uit een eerdere serie van Magnolia.

Voor deze kaart heb ik de volgende Doohickeys gebruikt: Snowflake & Mistletoe en Vintage Labels. De zilveren ster in de linkerbovenkant van de kaart heb ik in Zweden gekocht tijdens onze vakantie.

De witte papieren bloemen komen uit eigen voorraad. Verder heb ik de pons van Joy Crafts (nummer 6100/0135) gebruikt. De prachtige witte bloemen met de kleine pareltjes heb ik gekocht bij Doeading.

Leuk dat jullie even langskwamen om mijn blog te bezoeken. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

Veel liefs,
Carla

3 opmerkingen:

  1. Hoi Carla wat een mooi blog heb je met schitterende kaarten. Ik ben gelijk maar volger bij je geworden. Heel veel liefs van Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi

    Super mooie kaart en een héél leuk blog heb je volger was ik al ziet er allemaal super uit

    Liefs Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje zeg, gefeliciteerd met je nieuwe blog, waar zouden wij zijn zonder onze creatieve kids he, ben ook volger geworden liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen