19 december 2011

Tilda loves flowers

Dit keer geen kaart maar een tasje en wel met de leuke stempel Tilda loves flowers.
Deze stempel komt uit de Valentijncollectie van Magnolia maar je kunt hem ook gebruiken voor andere gelegenheden. Ik heb hem deze keer gebruikt voor het maken van een verjaardagstasje.

Het papier dat ik heb gebruikt is van Maja Design.

De stempel heb ik ingekleurd met Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Antique Linen, Forest Moss en Frayed Burlap.

Aan de zijkant heb ik de prachtige tekststempel gebruikt van Different Colors. Deze heb ik bij Judith van Ludiec gekocht.

Op het tasje heb ik de Doohickey Heart Swirl en voor de papieren doily de stans van Cheery Lynn "English Tea Party" gebruikt. De leuke bruine bloemen zijn van Magnolia. 

De prachtige vlinders die je ziet op het tasje zijn niet in Nederland te koop maar heb ik meegenomen tijdens onze vakantie in Zweden.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

5 opmerkingen:

 1. Carla, your birthday bag is so beautiful. Pretty coloring, paper and those butterflies are so cute. Hope your doing well. Hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooi tasje.
  de vlinder is inderdaad prachtig.
  fijne kerst!
  groetjes jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend gewoon...een tasje heb ik nog niet geprobeerd....wel een uitdaging natuurlijk, groetjes Elena

  BeantwoordenVerwijderen