12 december 2011

Tilda with Peony Tails

Deze kaart heb ik gemaakt met een nieuw stempeltje van de Valentijnserie van Magnolia. Ik weet nog niet hoe dit stempeltje heet. Zodra ik dit weet zal ik de naam hier vermelden.Ik vind dit toch zo'n schattig stempeltje.

Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Maja Design.

Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren: Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Forest Moss, Frayed Burlap. De bloem heb ik ingekleurd met Seedless Preserves. Deze kleur zat in de Limited Edition Herfst van Tim Holtz.

De bloemen die ik op deze kaart heb gebruikt zijn allemaal van Magnolia. De hartjes zag ik tijdens onze vakantie in Zweden en kon ik echt niet laten liggen. Het prachtige roosjeslint komt uit de winkel van Doeading. De tekststempel "Love & Hugs x" komt van Lily of the Valley.

Ik heb natuurlijk weer de leuke Doohickeys van Magnolia gebruikt, t.w. Vintage Labels en Heart Swirl.

Ik ben weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en zou het heel erg leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten.

Veel liefs,
Carla

2 opmerkingen:

  1. So beautiful Carla, I love all your embellishments. The sentiment is so sweet. You always do a nice job with your coloring. Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart Carla!!
    Groeten Kristel

    BeantwoordenVerwijderen