28 februari 2015

Stop in the name of love Tilda

Vanmorgen heerlijk gewandeld rondom Schoorl en daar zag ik allemaal sneeuwklokjes langs de weg en in de weilanden staan. Dan krijg je toch een heerlijk lentegevoel. Dit gaf mij het idee om vanmiddag deze kaart te maken met "Stop in the name of love Tilda" uit de "Lovely Duo collectie" van Magnolia. Deze Tilda heb ik gemaskerd met de achtergrondstempel met sneeuwklokjes van "Spring is the Air" van "Chocolate Baroque".


De kaart is gemaakt van wit Cardstock met het prachtige papier van Maja Design. 


Op deze kaart heb ik de volgende Doohickeys van Magnolia gebruikt t.w. "Tilda Doily" en "Round Talk / Thought Bubbles". Op deze laatste Doohickey heb ik de digistamp "Happy Spring" geprint welke ik heb gekocht bij Sweet 'n Sassy Stamps. De filmstrip is een stans van Noor Design "6002/0278". De kleine vlindertjes op de kaart zijn van Dutch Doobadoo.


Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje voor me willen achterlaten. Ik lees ze altijd met heel veel plezier!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Inky Chicks - Flowers

1 opmerking:

  1. This is so pretty Carla, lovely choice of stamp, pretty lace and fabulous use of those dies. Thank you for joining us at Magnolia-licious. Good luck in the draw.
    Hugs Suzi x

    BeantwoordenVerwijderen