1 februari 2015

Sagittarius Tilda

Eindelijk weer even een kaartje van mij. Het heeft even geduurd maar ja alsmaar druk en nog eens druk. Je kent het wel. Met de stempel "Sagittarius Tilda" uit de "Zodiac collection" van Magnolia heb ik mijn valentijnskaartje gemaakt. 


De kaart is gemaakt op Vanilla Cardstock met het prachtige papier van Magnolia uit de Valentijnscollectie van vorig jaar. De randen van het papier zijn allemaal gestikt.


De lieve foto met "xoxo" in het midden heb ik geplaatst in een stans van Noor Design. De letters xoxo is ook een stans van Noor evenals de prachtige stans aan de bovenkant.


De binnenkant van de kaart heb ik ook bekleed en alle randjes van het papier ook gestikt. Aan de rechterzijde heb ik twee pockets gemaakt met aan de randen een prachtige stans. In de pockets zitten een tag met stempels For You and Love. Rechts onderaan zit de stans "Carpe Diem". Alle stansen en stempels zijn van Noor Design. 


Ik wil jullie weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik ben erg benieuwd naar jullie reactie op mijn eerste Valentijnskaart.

Iedereen een hele gezellige avond en week!

Veel liefs,
Carla

2 opmerkingen:

 1. Hallo Carla,

  Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt en wat lief zijn die kleine tags aan de binnenkant leuk om weer eens wat van je te zien.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Carla.Het is weer een prachtig kaartje geworden zo met dat fotootje .
  Ook het Magnolia stempeltje is weer heel mooi ingekleurd.
  Groet Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen