18 januari 2014

Unsunny Sky Tilda

Deze kaart heb ik gemaakt met de schattige stempel "Unsunny Sky Tilda" uit de "Sea Breeze Collectie 2013" van Magnolia. Deze stempel zat bij de geheime prijs van Magnolia die ik heb gewonnen met mijn deelname aan de adventkalender op het blog van Lillemor. Ik ben er wel heel blij mee, want deze stempel stond nog op mijn verlanglijstje.


De kaart is gemaakt op wit Cardstock en het prachtige papier is van Lily of the Valley "Country Lady".


Voor deze kaart heb ik aan beide zijden de stans "Distressed Doily" van Tim Holtz gebruikt. Op mijn kaart heb ik natuurlijk Doohickeys gebruikt o.a. Tilda Doily en Vintage Tag.


Achter Tilda zit de prachtige rand met bloemen van Unique Hobby Products. Het kant komt van Xenos. De bloemen komen uit eigen voorraad maar de schattige calla's heb ik gekocht bij Stamps & Scraps. De houten harten komen bij Live & Love Crafts vandaan. 

Hieronder een detailfoto van het parapluutje die ik volgens de origami techniek heb gevouwen. De link naar het you tube filmpje is: http://www.youtube.com/watch?v=TyFGXgem5M0. Op de bovenzijde van de paraplu zit een zilveren afdekhoedje.


Voor deze Tilda heb ik de strik, het jurkje en de schoentjes met strikjes via Paper Piecing gedaan. Tilda past dan zo mooi bij het papier. 


De overige delen van Tilda heb ik met de volgende kleuren Distress Inkt ingekleurd: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Walnut Stain, Pumice Stone en Wheatered Wood.

Ik wil je alvast weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk superleuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Fijn weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenge: Challenge #44 Tilda e/o Edwin dragen iets op hun hoofd of in hun haar
Stamp and Create with Magnolia - In Love
Midweek Magnolias - New stash

9 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje Carla, erg leuk gedaan met het parapluutje.
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had haar al op FB bewonderd, maar wat is het een plaatje, trouwens nog gefeliciteerd met je prijs, fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Carla,

    Wat een schitterende kaart zo mooi van kleur en super mooi met al die mallen ik ga ze ook weer eens op zoeken ze blijven mooi!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leukerd is het weer Carla en dat paraplu'tje zo leuk! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een omwijs leuke kaart heb je gemaakt,je parapluutje doet het erg leuk op je kaart. bedankt voor je deelname bij TFM. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fabolous card! Love the design and the umbrella is perfect here! Thanks for joining us at the Midweek Magnolias! Hugs, Elizabeth x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wonderful project! Love the umbrella. Thanks for playing along with the Stamp and Create with Magnolia Challenges! We will have another fun one tomorrow. We hope you will play along again soon.
    ~Lacey
    www.stampandcreate.com

    BeantwoordenVerwijderen