11 januari 2014

Tilda with Big Balloon

Vandaag wil ik jullie een kaart met een tag laten zien met de stempel "Tilda with Big Balloon" uit de "Lost & Found Collection 2014" van Magnolia. Is deze stempel niet superleuk!

Het model van deze kaart zag ik op het blog van Elizabeth. Daar staat ook een verwijzing naar een tutorial voor deze kaart. Ik heb hem alleen iets aangepast.


De kaart is gemaakt op Vanilla Cardstock en het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design en Prima Marketing "Fairy Belle Collection". 


Dit is een foto van de kaart als hij open staat en de tag eruit is. Binnenin kan je dan een persoonlijke boodschap schrijven. 


De stans met de ballon is van Marianne Design. Het prachtige kant langs de zijkanten van de kaart heb ik gekocht bij Stamps & Scraps en de tekst "Hartelijk Gefeliciteerd" is van Unique Hobby Products. 


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Victorian Velvet, Wheatered Wood, Milled Lavender, Pumice Stone, Walnut Stain en Black Soot.

Bedankt voor het langskomen op mijn blog en natuurlijk vind ik het superleuk als jullie een berichtje voor me zouden willen achterlaten.

Prettig weekend en heel graag tot de volgende keer!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart met tag doet mee aan de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge - Lovely Lace
Inky Chicks - Alles Mag
Dutch Magnolia Lovers - Maak een tag

7 opmerkingen:

 1. wauw carla wat n schitterende creatie heb je weer gemaakt en wat lief dat je mn shoppie noemt waar je het kant hebt gekocht.
  Liefs Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie tag , Carla !
  Wat een super gaaf modelletje ....
  Bedankt voor het meedoen bij DML.
  Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow! Great design!! You coloured her perfectly.
  Thank you for joining us at the Marvelous Magnolia challenge. Hope to see you again soon!
  Hugs,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Carla, leuk model!
  gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is weer een juweeltje Carla! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautifully coloured image and love the folded card. Thanks for joining our Lovely Lace challenge at Marvelous Magnolia :) xx

  BeantwoordenVerwijderen