5 augustus 2012

Pirate Edwin

Dit keer heb ik speciaal voor onze zoon Jurjen een kaart gemaakt met een stempel uit de "Fairytale" collectie uit 2010 van Magnolia. Hij is binnenkort jarig en ik hoop natuurlijk dat hij deze kaart mooi vindt.  


De kaart heb ik gemaakt op bruin Cardstock. Het papier is van Maja Design en Magnolia. De landkaart heb ik van Internet en vervolgens afgedrukt op acquarelpapier en de randjes bruin gemaakt met Walnut Stain.


De prachtige rand aan de buitenkant is gemaakt met een stans van Tim Holtz "Scrollwork", evenals de banner aan de onderkant. Deze stans heet "Tattered Banners". De lettertjes "Happy Birthday" zijn van Making Memories "Tiny Alphas Brown Ledger".

De vlaggetjes en sterren heb ik met Doohickey's van Magnolia gemaakt. Ze heten "Flag en Cloud" en "Star Tag".

In het glazen flesje zitten zilveren pareltjes. Het doodskopje aan de bovenkant, kant en twine komen allemaal uit eigen voorraad.


Edwin heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Wheatered Wood, Scattered Straw, Pumice Stone, Fired Brick en Black Soot.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dat natuurlijk ontzettend leuk.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Magnolia Stamp Lovers - Edwin Only
Addicted-to-stamps-challenge - Pearls and Lace

4 opmerkingen:

 1. wauw een prachtige kaart en die landkaart is sper, heb je het adres nog???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige mooie kaart, echt schitterend!!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een super mooi kaart gemaakt Carla, erg leuk! Helaas voldoet hij niet aan de voorwaarden van de challenge van KRea TeJa. (zie op het blog onderaan de challenge). Jammer, volgende keer beter.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Carla your card is absolutely gorgeous, so many lovely details to look at and so beautifully coloured.
  Thanks for joining us at Addicted To Stamps
  hugs Mandy xx

  BeantwoordenVerwijderen