26 februari 2012

Lying Tilda

Dit keer heb ik een kaartje gemaakt met een stempel uit de serie Sweet Rainbow Collectie van Magnolia. Deze stempel heet "Lying Tilda". De tekststempel "You are my best friend"komt ook van Magnolia.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de Tomic 38 "Friendship + Doohickey" van The Official Magnolia Inspiration Challenge.Ik heb van deze stempel alleen de onderkant gebruikt. Eerst heb ik de stempel gestempeld en toen gescand in een Word-document. Vervolgens heb ik dit afdrukje gespiegeld in Word en geprint op acquarelpapier 300 gram. Ik had dit gezien op een blog van Marianne Reijgersberg. Ik vind het zo schattig!

Op deze kaart heb ik papier van Pion Design gebruikt. De Doohickeys die ik deze keer heb gebruikt zijn "Snowflake & Mistletoe" en "Heart Tag". De witte bloemen zijn van Magnolia en het prachtige kant heb ik bij Doeading gekocht. De leuke stans achter de twee Tilda's is van Marianne Design "CR1204".

De Tilda's heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Wheatered Wood, Pumice Stone, Aged Mahogany, Brushed Corduroy en Walnut Stain.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk heel erg leuk als je een berichtje zou willen achterlaten.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
http://officialmagnoliainspirationchallenge.blogspot.com/2012/02/tomic-38-friendship-doohickey.html

5 opmerkingen:

 1. Beautiful Carla, I love the die cut and the DP. Hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carla,

  Wat heb je dat leuk gedaan zeg.
  Ik vind je kaart prachtig.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt!!! Wat leuk gedaan zo met die stempel!!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love this card! what a great idea to do twins in the friendship challenge.
  Love, Mel. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So very beautiful Carla! I love your colouring and the wonderful design you've created. Such a tranquil and pretty colour scheme too. Thanks for joining us at TOMIC this week. Hugs, Chris and the TOMIC team. :)

  BeantwoordenVerwijderen