9 februari 2012

Bezoek aan Magnolia in Borås, Zweden

Zoals jullie misschien weten zijn wij afgelopen zomer op vakantie geweest in Zweden en Denemarken.

We hebben toen een rondreis door het zuidelijke gedeelte van Zweden met de auto gemaakt. Deze rondreis begon in Malmö en eindigde met een driedaags verblijf in Kopenhagen. 

Als je op vakantie gaat naar Zweden dan moet je (vind ik) natuurlijk ook naar de winkel van Magnolia in Borås gaan. Hieronder even een korte foto-impressie van ons bezoek aan de winkel. Het was echt te gek om daar geweest te zijn!

Vóór de winkel van Magnolia.
Wat hebben ze daar veel stempels!!En ja, welke stempels wil ik nu graag hebben? Gelukkig werd ik heel leuk geholpen. Zien jullie alle prachtige kaarten en creaties van de DT-members.
Deze vind ik ook zo mooi!En tenslotte de Magnolia-auto.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een indruk te krijgen hoe de winkel van Magnolia eruit ziet. Het lag niet helemaal op de route maar wij hebben er graag een klein stukje voor omgereden.

Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje zou achterlaten.

Veel liefs,
Carla

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk zeg!! Het lijkt mij ook nog een keertje geweldig om daar naar toe te gaan, wie weet......
  Je foto's zijn in ieder geval super leuk!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Carla, I can tell you had a wonderful time visiting the shop. Do you know that a friend of mine told her husband that she wants to go there by herself, because she could use the cost of a ticket for him instead, to buy lots of supplies at the shop. Ha! Ha! I thought that was so funny. Sending lots of hugs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat je je vergaapt hebt aan al die stempels en andere knutselspulletjes! Toch ook maar een keer op vakantie naar Zweden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow .. .daar zou ik graag eens een kijkje nemen . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ik ben jaloers! Op het feit dat je daar bent geweest en op het feit dat ik ook wel zo'n winkel zou willen. Heb alleen maar een kleine workshopruimte annex winkeltje tot m'n beschikking! Maar ja, een mens moet blijven dromen, niet waar?
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen