14 januari 2012

Tilda with Heartchain

Afgelopen woensdagavond was er een SOL (ScraponLine) via Facebook, georganiseerd door Kreateja. Van tevoren kon je de gebruikte materialen en overige benodigdheden al klaarliggen dus we konden om 20.00 uur van start gaan. Via aanwijzingen op Facebook van Raffaela heb ik deze kaart gemaakt. Het was ontzettend leuk om te doen en de volgende keer doe ik zeker weer mee. Nog heel erg bedankt Thea en Raffaela!



De kaart is gemaakt op Kraftpapier en het scrappapier wat ik heb gebruikt is van Pion Design.

Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren: Brushed Corduroy, Walnut Stain, Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Milled Lavender en Pumice Stone.

Voor deze kaart heb ik de volgende Doohickeys van Magnolia gebruikt: Heart Swirl en en Vintage Labels. De tekststempel "You are my heart" komt ook uit de nieuwe serie "Crazy Love Collection" van Magnolia. De bloem is van Prima Marketing.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het ontzettend leuk vinden als jullie een berichtje zouden willen achterlaten.

Veel liefs,
Carla.

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
TOMIC # 32 - Monochromatic pink + bow

10 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig geworden Carla, leuk om te horen dat je het naar je zin hebt gehad bij de SOL van Krea Teja! Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje zeg... erg mooi!

    Groetjes Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat lijkt me nou ontzettend moeilijk zo'n SOL, je moet maar op goed geluk je papier en zo uitzoeken. Ik vind je kaart echt onwijs leuk geworden.
    Groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. love is in the air! WOW, wat een prachtige creatie! zo mooi gedaan!

    hugs, laura

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Carla, it is so beautiful, love the DP and butterflies.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Carla,
    Prachtig kaartje met de dat mooie papier van PION Design.Ook de twee harten zijn erg mooi.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Carla, wow, so pretty, love your colouring of Tilda, she is adorable and the stunning papers with all the beautiful butterflies. Thanks for joining us at TOMIC this week. hugs Jodie from Oz xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterend gemaakt Carla....ik ben er zo weg van dat ik het modelletje gebruikte voor mijn kaartje! Hartelijk dank voor de inspiratie!
    Veel liefs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Carla,

    Mooie kaart en leuk model. Ik kan echter de link naar Rafaëla niet aanklikken. Kan je me de maten van de kaart verklappen?

    Liefs,
    Nancy
    http://tisallemaalhandwerk-nancy.blogspot.com
    info@nancys.be

    BeantwoordenVerwijderen