23 januari 2012

A Valentine Gift Bag!

Deze keer heb ik een tasje gemaakt met de schattige "Wild Tilda" uit de nieuwe Sweet Crazy Love Collection van Magnolia.
Voor dit tasje heb ik de prachtige dies van Tim Holtz "Vintage Doily" en de "Mini Paper Rosettes" gebruikt. De blaadjes en het hart zijn Doohickeys van Magnolia: "Heart Tag" en de "Snowflake & Mistletoe". Achter het kant heb ik de Spellbinder "Lace Doily Accents" gebruikt.
Wild Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren: Tattered Rose, Tea Dye, Vintage Photo, Aged Mahogany, Wheatered Wood, Chipped Saphire, Iced Spruce, Black Soot, Pumice Stoon, Brushed Corduroy, Walnut Stain en Milled Lavender.
Iedereen alvast bedankt voor het bezoeken van mijn blog en ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
http://dutchmagnolialovers.blogspot.com/2012/01/dutch-magnolia-lovers-25.html

4 opmerkingen:

 1. Carla, this is a beautiful little gift bag. Love your coloring, and all the embellishments. This image is cute done in blue.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carla,

  Wat een schattig tasje,
  en wat heb je leuke details er in verwerkt.
  Het ziet er heel leuk uit.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Carla,
  Jouw tasje is prachtig, maar een belangrijke regel moet ik je duidelijk maken...
  Je mag bij een uitdaging op welke challenges blog ook, geen oude post/creatie plaatsen.
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Carla, een prachtig tasje, maar DT lid Ula zei het al, je creatie moet wel nieuw zijn, wil je met onze challenge mee doen. Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen