14 januari 2012

Explosion Box "Tilda with Daisy"

Ik heb deze keer een "Explosion Box" gemaakt. De werkbeschrijving kun je vinden in het Magnolia magazine "Chocolate Dreams".


Ik heb voor deze box het prachtige papier van Pion Design gebruikt. De tekststempel "A greeting of love" is van Magnolia. Op de bovenkant van de box heb ik de volgendeDoohickeys van Magnolia gebruikt: Dream Tag en Heart Swirl.

Hier zie je "Explosion Box" aan de binnenkant:


De stempel is van de nieuwe serie "Crazy Love Collection" van Magnolia en heet "Tilda with Daisy".

Tilda heb ik ingekleurd met volgende kleuren Distress Inkt: Brushed Corduroy, Walnut Stain, Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Wheatered Wood, Pumice Stone, Milled Lavender, Aged Mahogany en Forest Moss.

Het crème hart heb ik gemaakt met een stans van Cheery Lynn en het blauwe hart met een pons van Martha Stewart. De schattige zakjes zijn van Melissa Francis. De blaadjes op de taart zijn gemaakt met een Doohickey van Magnolia "Wild Strawberry Flower & Leaf".Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard heel erg leuk als je een reactie achterlaat.

Veel liefs,
Carla.

2 opmerkingen:

  1. OOH, love your box. Nice coloring on Tilda and love all the embellishments. Whoever gets this will love it. I see you got the blog candy's in your sidebar. I'm so happy you figured it out. Hope your doing well. Sending a big hug.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oohh deze is echt super gaaf Carla. Jammer genoeg heb ik die Magnolia Ink niet heb me nu voor het eerst de nieuwe aangeschaft toen ik in nederland was. Vind het echt een super gave kaart
    moet ik toch ergens zoeken of ik er een beschrijving van kan vinden
    groetjes Elena

    BeantwoordenVerwijderen