25 oktober 2012

Edwin with Sack

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge op het "Magnolia Down Under Challenge Blog". Het is de bedoeling dat je een kaart maakt gebaseerd op een liedje. Ik heb een kaart gemaakt naar het liedje van The Jackson 5, namelijk "I saw mommy kissing Santa Claus". Je komt helemaal in de kerstsfeer met dit vrolijke liedje en het is zo leuk om Michael Jackson als kind weer te horen zingen.
De link naar dit liedje vind je hier: http://www.youtube.com/watch?v=PITCmngiMfA

Dit is de kaart die ik heb gemaakt voor de challenge.De kaart is gemaakt op witte Cardstock. Het prachtige papier is van Pion Design "Silent Night". Ik heb voor deze kaart natuurlijk gekozen voor de schattige stempel "Edwin with Sack" uit de allernieuwste collectie van Magnolia "A Christmas Story". De tekststempel "Merry Christmas" en de sneeuwsterren naast Edwin zijn ook van Magnolia. Natuurlijk heb ik ook dit keer weer gebruik gemaakt van de Doohickey's van Magnolia "Snowflake & Mistletoe", "Spruce" en "Mini Doily". De prachtige sneeuwsterren aan de zijkant zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz "Snow Flurries". Achter Edwin zit een stans van Marianne Design "Large Oval Petra". De christmasstocking is van Rayher.

De bomen heb ik eerst bewerkt met Dabber, kleur Pearl. Daarna heb ik ze oud gemaakt met Walnut Stain en vervolgens heb ik ze bewerkt met Eiskristall van het merk Viva.

De "Snow Flurries" en "Snowflake" zijn oud gemaakt met Walnut Stain en bewerkt met Stickles en om het af te werken een parel in het midden.


Voor Edwin heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Wheatered Wood, Pumice Stone, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Antique Linen en Black Soot.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik vind het ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Magnolia Down Under Challenge - Challenge # 169 Fa La La La
Here comes the boys - Challenge #38 Edwin Only

14 opmerkingen:

 1. Stunning card Carla, you could enter this beauty into the Here Come the boys challenge 'Edwin only cards' this week. Really love it. Teresa x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig mooi kaartje Carla.
  Echt schitterend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous Edwin card thank you for joining us at Here Comes the Boys and good luck Ginny ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw this is soooooooo pretty. Just love Edwin and gorgeous embellishment. Hthank you for joining us at Here Comes The Boys. Hugs! Mojca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woowwwww Carla, wat super mooi weer!!! Wat is dat weer een leuke stempel!! Net als bijna allemaal uit die serie..... Je hebt hem geweldig ingekleurd!!! Ik ga die van jou er maar eens naast leggen en dan proberen ook zo in te kleuren, kan ik mooi van leren!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Carla, Your cards are always stunning, Thank you for adding your beautiful card to the Here come the boys challenge, Mandz xox

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Carla your card is gorgeous!
  I love the touches of gold and glitz and the colouring is so soft and pretty.

  Thanks for joining us at Magnolia Down Under this week.

  Sharon x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Wow Carla! This card is just Stunning! Love everything about it, wish I could create cards like this! Thanks for sharing and playing at Here Come The Boys! Woo x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I just adore your card and all the splashes bling....such pretty papers too.
  Thanks for joining us at MDUC this week hugs from Bron x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Stunning card! Love everything on it :)
  thanks for sharing

  hugs from your new follower ,
  melissa
  vibrina.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thank you for playing along at Here come the boys challenge this week with your gorgeous creation :o)
  Teresa x

  BeantwoordenVerwijderen