23 april 2012

Chocolate Heart

Omdat ik challenge 29 had gewonnen bij Dutch Magnolia Lovers mocht ik deze keer gastdesigner zijn voor challenge 31. Vandaag mag ik jullie eindelijk de kaart en het tasje laten zien die ik heb gemaakt als gastdesigner voor deze challenge.

Het is de bedoeling bij deze challenge dat je een kaart maakt voor Moederdag maar je mag geen Tilda of Edwin gebruiken. Wel mag je achtergrondstempels, teksten en Doohickey's gebruiken. Dus doe gezellig mee, ik ben heel benieuwd naar jullie kaarten!


De kaart is gemaakt op Kraftpapier met Pion Design Papier. De stempel die ik heb gebruikt is "Chocolate Heart" van Magnolia uit "Raising the Ceiling & Right through my heart" Collectie uit 2010.


Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's van Magnolia. Deze keer heb ik de "Heart Tag" gebruikt. De vlindertjes op de kaart heb ik uit Zweden meegenomen toen wij daar afgelopen zomer op vakantie waren. De hoekjes op de kaart zijn van Unique Hobby Products. De bloemen, kant en het zilveren hartje komen uit eigen voorraad.


Het envelopje op de kaart heb ik zelf gemaakt. De stempel "Carte Postale" is van Stempelglede.


In het envelopje zit de stempel "Sweet Wonderful you" van Magnolia. Deze tekststempel komt van de "Lazy Summer Day's Collectie" uit 2009.


Voor de stempel heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Wheatered Wood en Pumice Stone. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht op de hartjes en op de strik.

Bij deze kaart heb ik een bijpassend tasje gemaakt. Dit tasje heb ik gemaakt met een mal van Rayher.


Voor dit tasje heb ik ColorCore Cardstock "The Whitewash Collection" gebruikt. Alle delen van het tasje heb ik geëmbost en vervolgens opgeschuurd met een schuurmaatje.  Het geeft een heel leuk effect.

Om mijn tasje af te maken heb ik weer de schattige Doohickey's van Magnolia gebruikt. Deze keer de "Heart Tag", "Snowflake & Mistletoe" en "Wild Strawberry Flower & Leaf".

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

3 opmerkingen:

 1. really beautiful ..they look so pretty hugs sassyx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wowwww schitterend wat een mooi setje bijelkaar echt schitterend

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Carla. Alles past zo mooi bij elkaar.

  Groetjes Henny.

  BeantwoordenVerwijderen