29 februari 2012

Koala cuddles Tilda

Afgelopen zondag hebben wij een heerlijke wandeling van 12 km gemaakt door de Schoorlse Duinen. Als je door de duinen loopt dan krijg je toch echt het voorjaarsgevoel. Wat is het toch heerlijk dat wij hier vlakbij wonen! Toen wij terugkwamen bij het informatiecentrum "Schoorlse Duinen" zag ik deze prachtige ansichtkaart van de Mariavlakte met de prachtige heide. Het leek me leuk idee om deze als achtergrond te gebruiken en zo Tilda maar eens door de Schoorlse Duinen te laten wandelen.


Ik heb deze kaart gemaakt op crème en donkergroen cardstock. De achtergrond is een ansichtkaart. Alle randjes rondom de kaart heb ik bewerkt met Crackle Paint "Picket Fence". De hoekjes heb ik ook wit gemaakt met Crackle Paint.

De takjes aan de bovenkant zijn gemaakt met een stans van Marianne Design "LR0150" en de takjes beneden met een stans van Crealies "CL CS 11".


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stone, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Seedless Preserves en Black Soot.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge op het Deep Ocean Challenge Blog, Challenge 20 "Spring"
http://deepoceanchallengeblog.blogspot.com/

Veel liefs,
Carla

8 opmerkingen:

  1. Wauw wat een super gaaf kaartje!!

    Groetjes,Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Carla, I love this so much. It is so creative!!! I just purchased the Marianne Die LR0150. It took me a year to find it and get it in the US. Hope your doing well, miss you.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat geweldig leuk zeg!!! Prachtig gedaan zo met die achtergrond!!! Hé, wij wonen dan niet eens zo ver bij elkaar vandaan, wij wonen in Schagerbrug.... vlakbij Schoorl, manlief komt daar zelfs vandaan... grappig!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hou Carla, wat een leuk idee om die ansicht als achtergrond te gebruiken. Het gaat meteen leven. Je hebt ook mooie kleuren gebruikt voor Tilda. Groetjes, Mienokje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WOW, wat een schitterende kaart is dit! Heel mooi gedaan!

    Hugs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig mooie kaart,Carla. Ik had al op FB gereageerd,maar wilde toch nog even op je blog kijken. Ik ga je volger worden! Groetjes,Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super Carla! Doet me denken aan zo een jaar of 5 geleden toen waren de Matorie plaatjes en deed ik het op fotos. Maar ik ga nu uitkijken naar anzichtkaarten. Leuk!!! gr. Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wow weer zo`n mooie super hoor
    wat een pracht kaartje
    gr,ans xxx

    BeantwoordenVerwijderen