3 februari 2012

Winter Event

WOW wat is er veel sneeuw gevallen! Ik denk bij ons in Noord-Holland wel 10 cm. 
Helemaal geweldig!

Deze keer heb ik een tasje gemaakt waarbij ik de stempel "Winter Event" van Paper & Pictures heb gebruikt. Een prachtige stempel! Wel héél toepasselijk met deze prachtige witte wereld.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design. Verder heb ik op dit tasje de "Vintage Doily" van Tim Holtz en de Doohickey van Magnolia "Snowflake & Mistletoe" gebruikt. Het tasje heb ik verder versierd met kant en wat Stickles om het af te werken.

Voor deze schattige Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stone, Walnut Stain, Black Soot, Brushed Corduroy en Gathered Twigs.

Zoals jullie kunnen zien hangt aan de linkerkant van het tasje een klein boekje. Dit had ik laatst op Internet gezien en vond het zo leuk. Hier even een close up van het boekje.
Maar nu komt het! Als je het metalen bolletje over het kant schuift komt het er zo uit te zien.Hier nog even een foto van de zijkant van het sterboekje.


Leuk hé! Je kunt de tutorial voor het maken van dit sterboekje hier vinden.

Ik hoop dat jullie het een leuk tasje vinden. Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik vind het altijd ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel gezellig weekend!

3 opmerkingen:

 1. Wauw zeg, wat een geweldig mooi tasje!!! En dat sterboekje is helemaal prachtig, dat verwacht je niet al je het zo als een boekje aan het tasje ziet hangen, errruuuggg leuk!!!
  Fijn weekend!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi lovely,
  I adore this lovely bag and tag!
  How very pretty she is.
  Love, Mel. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carla,
  Dit is een heel mooi tasje.Het sterboekje is ook erg leuk.
  Ik ga het ook eens proberen.
  GR.Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen