31 januari 2014

Prima Ballerina Tilda

Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor een meisje die helemaal gek is op ballet. Welke stempel kun je dan anders gebruiken dan "Prima Ballerina Tilda" uit de "Little Circus Moscow Collectie" van Magnolia. 


De kaart is gemaakt van wit Cardstock en het prachtige papier wat is heb gebruikt is van Maja Design.


Op deze kaart heb ik natuurlijk weer Doohickeys gebruikt o.a. Tilda Doily en So wrapped lovely heart. De swirls aan de zijkanten van Tilda zijn van Unique Hobby Products.


Het prachtige roze lint en de balletschoentjes heb ik gewonnen met de giveaway bij "The Ribbon Girl". Hieronder even een detailfoto van de schoentjes. Ze zijn gewoon te schattig!


De kleine chrysanten zijn van Kort & Godt en heb ik gekocht bij The Ribbon Girl. De overige bloemen komen uit eigen voorraad.


Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stoon, Walnut Stain en Black Soot. Op de plooitjes van haar rokje heb ik Stickles aangebracht.

Ik wil jullie heel erg bedanken van alle lieve reacties en natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden.

Fijn weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
The Ribbon Girl Challenge Blog - Anything Goes
Magnolia-Licious Challenge - Anything Goes
You, Me and Magnolia - Challenge #27 Anything Goes
Deep Ocean Challenge Blog - Fantasy
Lovely Hängler or sweet Magnolia - Challenge #86 Ribbon or Trim

24 januari 2014

Tilda Rose Scent

Deze kaart heb ik gemaakt met een schattige stempel uit de "Lost & Found Collection 2014" van Magnolia. Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik vind deze serie weer helemaal geweldig. Deze stempel heet "Tilda Rose Scent". 


De kaart is gemaakt op wit Cardstock en het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van October Afternoon en Kaisercraft.


Op deze kaart heb ik weer veel stansen gebruikt. De stans aan de linker bovenkant is van Cheery Lynn Designs en heet "Nautical Wheeler Doily". De doohickey's die ik heb gebruikt zijn "So wrapped lovely heart", "Peacock"Feathers" en "Sprawling Ferns".

Het metalen hartje met love heb ik gekocht bij Live & Love Crafts. De roze bloemen zijn van Marianne Designs en de grote creme bloemen heb ik gekocht bij The Ribbon Girl. De roosjes en takjes met witte bloemetjes komen uit eigen voorraad. 


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Walnut Stain, Worn Lipstick, Mowed Lawn, Pumice Stone, Antique Linen en Black Soot.


Ik wil je alvast weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk altijd superleuk als je een berichtje voor me zou willen achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Fijn weekend!

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge - Pretty Pearls
Live & Love Crafts - Challenge #19 Perfume

18 januari 2014

Unsunny Sky Tilda

Deze kaart heb ik gemaakt met de schattige stempel "Unsunny Sky Tilda" uit de "Sea Breeze Collectie 2013" van Magnolia. Deze stempel zat bij de geheime prijs van Magnolia die ik heb gewonnen met mijn deelname aan de adventkalender op het blog van Lillemor. Ik ben er wel heel blij mee, want deze stempel stond nog op mijn verlanglijstje.


De kaart is gemaakt op wit Cardstock en het prachtige papier is van Lily of the Valley "Country Lady".


Voor deze kaart heb ik aan beide zijden de stans "Distressed Doily" van Tim Holtz gebruikt. Op mijn kaart heb ik natuurlijk Doohickeys gebruikt o.a. Tilda Doily en Vintage Tag.


Achter Tilda zit de prachtige rand met bloemen van Unique Hobby Products. Het kant komt van Xenos. De bloemen komen uit eigen voorraad maar de schattige calla's heb ik gekocht bij Stamps & Scraps. De houten harten komen bij Live & Love Crafts vandaan. 

Hieronder een detailfoto van het parapluutje die ik volgens de origami techniek heb gevouwen. De link naar het you tube filmpje is: http://www.youtube.com/watch?v=TyFGXgem5M0. Op de bovenzijde van de paraplu zit een zilveren afdekhoedje.


Voor deze Tilda heb ik de strik, het jurkje en de schoentjes met strikjes via Paper Piecing gedaan. Tilda past dan zo mooi bij het papier. 


De overige delen van Tilda heb ik met de volgende kleuren Distress Inkt ingekleurd: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Walnut Stain, Pumice Stone en Wheatered Wood.

Ik wil je alvast weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk superleuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Fijn weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenge: Challenge #44 Tilda e/o Edwin dragen iets op hun hoofd of in hun haar
Stamp and Create with Magnolia - In Love
Midweek Magnolias - New stash

11 januari 2014

Tilda with Big Balloon

Vandaag wil ik jullie een kaart met een tag laten zien met de stempel "Tilda with Big Balloon" uit de "Lost & Found Collection 2014" van Magnolia. Is deze stempel niet superleuk!

Het model van deze kaart zag ik op het blog van Elizabeth. Daar staat ook een verwijzing naar een tutorial voor deze kaart. Ik heb hem alleen iets aangepast.


De kaart is gemaakt op Vanilla Cardstock en het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design en Prima Marketing "Fairy Belle Collection". 


Dit is een foto van de kaart als hij open staat en de tag eruit is. Binnenin kan je dan een persoonlijke boodschap schrijven. 


De stans met de ballon is van Marianne Design. Het prachtige kant langs de zijkanten van de kaart heb ik gekocht bij Stamps & Scraps en de tekst "Hartelijk Gefeliciteerd" is van Unique Hobby Products. 


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Victorian Velvet, Wheatered Wood, Milled Lavender, Pumice Stone, Walnut Stain en Black Soot.

Bedankt voor het langskomen op mijn blog en natuurlijk vind ik het superleuk als jullie een berichtje voor me zouden willen achterlaten.

Prettig weekend en heel graag tot de volgende keer!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart met tag doet mee aan de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge - Lovely Lace
Inky Chicks - Alles Mag
Dutch Magnolia Lovers - Maak een tag

5 januari 2014

Tilda in Evening Dress

Vandaag kan ik jullie mijn tag laten zien met de stempel "Tilda in Evening Dress" uit de "Little Moscow" collectie van Magnolia. Deze stempel vind ik wel super passen bij een fles champagne. Deze fles champagne is inmiddels op de plaats van bestemming en ik durf niet met zekerheid te zeggen of de fles nog vol is hoor. 


Deze tag is gemaakt uit Vanilla Cardstock met het prachtige papier van Pion Design.


Op deze tag heb ik stansen van Tim Holtz gebruikt namelijk de "Wheatered Clock" en de "Sizzix Frame Oval With Ornate Edges". Achter het frame zit een stans van Go Kreate. Natuurlijk heb ik ook deze keer weer een Doohickey gebruikt namelijk de "Tilda Tag". De bovenkant heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design en daar de tag aan bevestigd. 
De tekststempel "Happy New Year" en de swirl boven Tilda zijn beide van Unique Hobby Products.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Wheatered Wood, Antique Linen, Walnut Stain en Black Soot. Verder heb ik nog de nodige Stickles aangebracht.

Nogmaals een heel gelukkig, gezond en creatief Magnolia jaar en een prettige zondag!

Veel liefs,
Carla

3 januari 2014

Tilda with Vintage Outfit

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met de stempel "Tilda with Vintage Outfit" uit de "Little Moscow Collectie" van Magnolia. Deze vind ik toch ook weer heel leuk!


Deze kaart is gemaakt op wit Cardstock en het papier is van My Mind's Eye "Find your wings and fly". Het papier heb ik gekocht bij in een hobbywinkel in Alkmaar en het past precies bij de roosjes en de bloemetjes bij Tilda in haar haar. 


Op deze kaart heb ik weer veel stansen gebruikt. De stans aan de linkerkant is van Tim Holtz "Distressed Doily". Het blijft toch één van mijn favoriete stansen! De vlinder 6003/0023 is van Noor Design. De swirls zijn van Memory Box en uiteraard heb ik weer Doohickey's van Magnolia gebruikt op mijn kaart o.a. de "Tilda Doily" en de "So wrapped lovely heart".


Het gipsen frame heb ik bij Scrapdelight gekocht op de Kreadoe. 


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Broken China, Wheatered Wood, Forest Moss, Antique Linen, Walnut Stain en Black Soot. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog en natuurlijk vind ik het superleuk als jullie een berichtje voor me zouden willen achterlaten.

Prettig weekend en heel graag tot de volgende keer!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
You, Me and Magnolia - Challenge #25 Polka dots
ABC Challenge - C is for Colorful
A Creative Romance - Something new

1 januari 2014

Ribbon Dance Tilda

Allereerst wil ik al mijn volgers en bezoekers van mijn blog een heel gelukkig, gezond en creatief 2014 wensen!!

Omdat ik in de Top 3 zat bij de challenge "Kerstkaart" op het Dutch Stamp Chickies Challenge Blog mag ik voor de nieuwe challenge Guestdesigner zijn. Dit vind ik altijd superleuk om te doen! 

Deze challenge start vandaag en het thema is "Alles mag". Ik heb voor deze kaart gekozen voor de oh zo schattige "Ribbon Dance Tilda" uit de laatste collectie "Little Circus Moscow" van Magnolia.


De kaart is gemaakt op Vanilla Cardstock en het papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design. 


Omdat ik de verloting op facebook had gewonnen van Unique Hobby Products kreeg ik een supermooi pakket toegezonden. Ik ben een grote fan van deze artikelen en gebruik ze heel vaak dus jullie kunnen je voorstellen hoe blij ik hiermee was. Op deze kaart heb ik een aantal van de artikelen gebruikt. Het stempeltje "Hartelijk Gefeliciteerd" zat ook in het pakket. Zo leuk! Verder heb ik aan de boven- en linkerzijkant de Doohickey "Tilda doily" van Magnolia gebruikt.


Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Milled Lavender, Victorian Velvet, Walnut Stain, Mowed Lawn, Wheatered Wood en Black Soot. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de lieve reacties en natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Simply Magnolia - Favourite or newest Tilda
Totally Tilda Challenge - Anything Goes