5 november 2013

Afternoon Tea Tilda

Omdat ik de challenge had gewonnen op het blog van "The Dutch Stamp Chickies" is mij gevraagd om voor de lopende challenge guestdesigner zijn. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De opdracht voor deze challenge is "Recept". De bedoeling is dat je een keuze maakt uit de drie recepten en dat verwerkt op je kaart. Ik heb gekozen voor recept 1: Frame/lijstje, kant en bloemen. Ik heb voor deze kaart een stempel gekozen uit de "Little London Collectie" van Magnolia. Deze stempel heet "Afternoon Tea Tilda". 


De kaart zelf is gemaakt op wit Cardstock en het prachtige papier is van Maja Design. 


De prachtige rand achter Tilda is gemaakt met een stans van Sizzix "657558". De tags aan de bovenkant zijn gemaakt met een Doohickey van Magnolia "Tilda Tag". De prachtige vlinderrand aan de bovenkant en de losse vlinders zijn van Noor Design. Het hart aan de zijkant is van Unique Hobby Products. De bloemen, kant en lint komen uit eigen voorraad.


Voor deze Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Walnut Stain, Wheatered Wood, Stormy Sky, Milled Lavender, Victorian Velvet, Pumice Stone, Forest Moss en Black Soot.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het superleuk als je een berichtje voor mij zou willen achterlaten.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Bunny Zoe's Crafts - Ribbon
The Ribbon Girl Blog - Stripes

7 opmerkingen:

  1. geweldige kaart heb je gemaakt, mooie kleuren en heel mooi papier,
    groetjes rian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Carla, en leuk dat je gastdesigner bij ons wilde zijn!
    gr. Karin - DSCC

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een schitterende kaart Carla prachtig ingekleurd.
    Liefs Ghea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Carla,
    Het is weer een schattig kaartje geworden. Heel erg mooi.
    groet Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. This is absolutely beautiful Carla. I love the colours you've used and that heart is gorgeous. Thanks for playing along with us at Bunny Zoe's Crafts.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende kaart Carla......en super bedankt dat je gastdesigner wilde zijn bij DSCC. Lieve groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig Carla! Krijg er niet meer uit ...
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen