14 december 2011

Kersttasje Tilda Something for You

Ik heb dit kersttasje gemaakt voor een lieve vriendin in Amerika. Inmiddels heb ik gehoord dat ze deze heeft ontvangen dus ik kan hem nu aan jullie laten zien.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Pinkpaislee.

De klok is een stans van Tim Holtz en heb ik bewerkt met Crackle Paint, Picket Fence. Natuurlijk heb ik weer de Doohickeys van Magnolia gebruikt, t.w. Snowflake & Mistletoe, Spruce en Dreamtag. 

De leuke witte bloemen met pareltjes komen uit de winkel van Doeading evenals het prachtige roosjeslint. Onder deze bloemen heb ik een stans van Joycrafts gebruikt. De stempel "God Jul"heb ik gekocht in Zweden.

Voor deze Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Tea Dye, Frayed Burlap en Forest Moss. Voor de sneeuw op haar jurk en muts heb ik liquid appliqué gebruikt.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit kersttasje vinden en zou het heel erg leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

4 opmerkingen:

  1. Carla, Thank you again. This is so beautiful, and it is sitting in my living room now. I love your coloring, and all the embellishments and details. Every time I see it I think of you. Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super!! Ik heb ze al vaker gezien en hopelijk komen mijn tasjes met de post vanmiddag want ik vind het hartstikke leuk! Compliment ook voor jou hoor. Groetjes Hanny (kaartengallery)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een schitterende creatie Carla! Prachtig gemaakt!
    Groeten Kristel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey carla,
    via fb ben ik terecht gekomen op je prachtige blog met hele mooie creaties!
    Ik ben dan ook maar meteen volger geworden.
    Je bent ook steeds welkom op mijn blog, helaas zonder magnolia's

    Groeten
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen