10 december 2014

Sparkle Poinsettia

Had ik al verteld dat ik de nieuwe kerstcollectie van Magnolia zo geweldig leuk vindt? Volgens mij wel. Ook deze schattige Tilda is weer te leuk! Ze heet "Sparkle Poinsettia" en ze komt uit de "Waiting for Christmas" collectie van Magnolia. 


Het patroon van deze kaart heb ik al eerder gemaakt maar vindt hem zo leuk. De kaart wordt gemaakt uit één vel cardstock en als je hem ook wilt maken neem dan even een kijkje op het blog van Sieta, daar vindt je het patroon. 

Mijn kaart heb ik gemaakt uit vanilla Cardstock met het papier van Pion Design. Dit papier vond ik wel heel erg goed passen bij deze Tilda.


De rand om Tilda is gemaakt met de nestabilitie "Floral Ovals", die ik ook tweemaal aan de binnenkant van de kaart heb gebruikt. Op één van deze heb ik de tekst "A Joyful Christmas" gestempeld uit de "Winter Wonderland" collectie van Magnolia. De sneeuwsterren om de tekst zijn ook van Magnolia. De andere nestabilitie zit aan de binnenkant van de kaart waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven.


De poinsettia's heb ik gemaakt met een stans van Marianne Creatables met daarop een doohickey "Poinsettia" van Magnolia. De witte kleine besjes zijn ook van Magnolia. De takjes heb ik ook gemaakt met doohickeys nl. de "Heart swirl", "Leaf & Swirl" en de "Sprawling Ferns". 


Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk ook altijd superleuk als jullie een berichtje voor me zouden willen achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Nog een heel fijne week en alvast een prettig weekend.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Midweek Magnolias - Anything Goes
Magnolia-Licious Challenge - Anything Goes
Magnolia Mania Challenge - Challenge 102 Alles geht/anything goes

4 opmerkingen:

  1. Hallo Carla,

    Wat een schitterende kaart is dit en zo leuk model en wat heb je de bloemen prachtig gemaakt.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hello carla,
    beautiful christmas card, thankyou for joining us at the magnolia mania, greetings from sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, Carla, this is so beautiful! I love the design. Your coloring of Tilda is spot on! She looks perfect! The card colors are so rich, too! Thank you for joining the Anything Goes Challenge at the Magnolia-licous Challenge Blog!

    Merry Christmas
    Chris
    http://ascrappersmusings.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Very pretty card, Thanks so much for joining us at the Magnolialicious challenge, Wishing you a very Happy Christmas Hugs Julie P

    BeantwoordenVerwijderen