23 augustus 2014

Summer Strawberry Tilda

Veel later dan jullie van mij gewend zijn hier eindelijk weer een projectje van mij. Deze keer heb ik het ontzettend leuke schoolbordje van Let's get bizzee gepimpt met de schattige stempel Summer Strawberry Tilda uit de Animal Of The Year collectie van Magnolia. Het papier wat ik heb gebruikt om het schoolbordje te bekleden is van Maja Design. Hier staan allemaal cijfers op en vond ik wel toepasselijk voor een schoolbordje.

De bloemen zijn gemaakt, takjes en sneeuwsterren zijn allemaal gemaakt met verschillende Doohickey's van Magnolia met uitzondering van de grote sneeuwster in het midden van de bloemen. Deze is gemaakt met een stans van Noor Design.

De schattige vlindertjes aan de rechter bovenzijde heb ik gekocht bij Unique Hobby Design.Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Tea Dye, Vintage Photo, Milled Lavender, Victorian Velvet, Aged Mahogany, Pumice Stone en Walnut Stain.

Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend en heel erg bedankt voor jullie lieve reacties.

Veel liefs,
Carla.

Dit schoolbord doet mee aan de volgende challenge:
Stamp and Create with Magnolia - Challenge For a Teacher

4 opmerkingen:

  1. Wat een schatje weer Carla, je bloemen vind ik ook super, fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Carla in één woord weer GEWELDIG.Heel leuk en gaaf verwerkt zowel Tilda als de mooie bloemen en lekker zacht kleurtje i love it!
    En wat heb je Tilda weer moooi met de distress inkt gekleurd.

    lieve groetjes Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen