26 december 2013

A Joyful Tilda

Vandaag kan ik jullie dan eindelijk mijn menukaartjes laten zien met de stempel "A Joyful Tilda" van Magnolia. Deze menukaartjes had ik gemaakt voor het kerstdiner van Eerste Kerstdag. Het kerstdiner was een groot succes en supergezellig. 


Ik had voor elk stel een menukaartje gemaakt op de MDF kerstbal van Let's get Bizzee. Het papier wat ik heb gebruikt is van Pion Design.


Op deze kerstbal/menukaart heb ik weer heel veel Doohickey's van Magnolia gebruikt namelijk Snowflake & Mistletoe, Spruce, Star Tag, Silver Ware mini, Tilda Lace en Vintage Daisies. De tekststempel "Menu" is van Different Colors.


De prachtige rand achter Tilda is gemaakt met een stans van Sizzix "657558". De bloemetjes en kant komen allemaal uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Wheatered Wood, Pumice Stone en Black Soot. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Verder had ik nog voor iedereen een kleine attentie bij de borden neergezet. De tutorial hiervan staat in de laatste Magnolia Ink Magazine.


Om deze te maken heb ik de Doohickey "So wrapped Tilda Lace" gebruikt. De tekststempel "Especially for you" is van Unique Hobby Products.


Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het superleuk als jullie een berichtje voor me zouden willen achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Nog een hele fijne Tweede Kerstdag!

Veel liefs,
Carla

3 opmerkingen:

 1. Wat een gewelidge creaties. Heel leuk om zo bij je kerstdiner neer te zetten.
  Ga ook nog even gauw maar de Magnolia ink kopen. kan ik ze maken voor volgend jaar . thnx voor het delen.

  Liefs, Lieb ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Carla! Pop over to my blog, I have a secret to tell you!
  Hugs Lillemor

  BeantwoordenVerwijderen