22 augustus 2012

Tilda with Broom

Op het blog van Magnolia Stamp Lovers is er een nieuwe challenge van start gegaan. Dit keer is het de bedoeling dat je een kaart maakt in herfstsfeer. Ik heb voor deze kaart de schattige stempel "Tilda with Broom" gebruikt uit de "Turning Leaves" collectie van Magnolia.


De kaart is gemaakt op witte Cardstock. Het prachtige papier is van Pion Design. Uiteraard heb ik weer een Doohickey van Magnolia op mijn kaart gebruikt. Deze keer de "Flag & Cloud". De takjes achter de bloemen is een stans van Marianne Design "LR0192".


De schattige achtergrondstempel, paddestoelen, boomstronk, grote herfstbladeren en tekststempel zijn al wat ouder, maar ik blijf ze nog steeds zó leuk vinden. Ze zijn allemaal van Magnolia en komen uit de "Autumn" collectie 2008. De bloemetjes komen uit eigen voorraad en de leuke pompoentjes heb ik gekocht bij Xenos.


Voor Tilda en de andere stempels heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Milled Lavender, Pumice Stone, Frayed Burlap, Forest Moss en Fired Brick.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog en natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een berichtje voor me zou willen achterlaten.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Magnolia Stamp Lovers - Fall challenge

8 opmerkingen:

  1. Très jolie carte et magnifiques autres projets sur votre blog! j'adore et j'admire ce que vous faites.
    Merci pour ce partage qui nous en met plein les yeux et nous donne envie de progresser ! amitiés de France

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tis echt een heeeeeeeele mooie! groetjes Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige herfstkaart, alleen ik heb nog geen zin in de herfst hahaha, het mooie weer bevalt mij best liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een schitterend herfstkaartje, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind 'm super gemaakt! Prachtig! Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Woowww wat ontzettend mooi!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen