13 juli 2012

Bright Tilda

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik speciaal heb gemaakt voor mijn dochter Kirsten. Ze gaat morgen verhuizen naar haar eigen appartement. We zijn al een aantal weken druk bezig met de voorbereiding en dan is het morgen eindelijk zover. Het zal wel vreemd zijn haar niet meer thuis te hebben en even gezellig te kletsen maar gelukkig is het niet ver waar ze gaat wonen dus ik kan altijd even snel bij haar langs gaan. 

Kirsten
"Now you've discovered the perfect place to live. You can fill it with loads of joy,
hapiness and fun, for many years to come".

Deze kaart is ook direct een Challenge kaart voor de "Addicted to stamps Challenge". De opdracht was om een kaart te maken voor een heel speciaal iemand.


De kaart is gemaakt op crème Cardstock. De rand heb ik gemaakt met een stans van Martha Stewart "Cherish". Het prachtige papier is van Maja Design "Vintage Summer". De stempel is een Limited Edition stempel van Magnolia en heet "Bright Tilda". De tekststempel "A New Home" is een digistempel.


Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's van Magnolia. Deze keer heb ik de "So wrapped Tilda Lace" en "Tilda Ticket" gebruikt. Het sleuteltje en deurslotje zijn van Melissa Francis.


De bloemen komen uit eigen voorraad en het prachtige kant komt uit de webwinkel van Doeading.  


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Antique Linen, Victorian Velvet en Black Soot.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Addited to stamps challenge: Card for someone special

4 opmerkingen:

 1. Wauuwww zeg, wat een gaaf kaartje, super!!!!
  Dat zal zeker vreemd zijn..... gaat ze naar Schagen of nog dichterbijer??
  Bedankt voor het meedoen bij ATSC!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stunning card carla, thank you for joining us at ATSC. Have a lovely weekend. Hugs Teresa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Carla, beautiful card. That's great that your daughter got an apartment of her own. She is venturing into her own life. I'm glad she will still be close for you to see her. I have not been of facebook. I actually deactivated my account. I was getting to the point where I didn't enjoy it. It has been much easier for me to just keep up with blogs. Sending a big hug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A beautiful card Carla, gorgeous decorated!
  Thank you for playing along at Addicted to Stamps Someone Special challenge!
  Hugs Kjersti:)

  BeantwoordenVerwijderen