24 maart 2012

Seeding Tilda

Vandaag wil ik jullie een tasje laten zien dat ik heb gemaakt met het prachtige papier van "Tilda Garding Party". De vorm van dit tasje heb ik met een mal van Rayher gemaakt. Je kunt van dit merk allerlei leuke mallen kopen.


Ik heb als basis crème cardstock gebruikt. De schattige stempel is "Seeding Tilda" en komt van de "Sweet Rainbow Collection" van Magnolia. Met deze stempel erop is dit tasje heel leuk om cadeau te doen aan iemand die gek is op tuinieren. Ik doe er zakjes bloemenzaad in.


Het prachtige randje om "Seeding Tilda" is gemaakt met een stans van Cheery Lynn. Hij heet "Japanese Garden Lace Oval". Daarachter heb ik een zakje van Melissa Frances gebruikt. De takjes zijn gemaakt met een Doohickey van Magnolia en heet "Snowflake & Mistletoe" en achter de bloemen heb ik een stans van Memory Box "Marietta Buckle" gebruikt. De bloemen zijn van Magnolia en de prachtige houten border is van Unique Hobby Products. Natuurlijk heb ik ook weer gebruikt gemaakt van de Spellbinder "Lace Doily Accents".


Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Tea Dye, Pumice Stone, Walnut Stain, Milled Lavender en Brushed Corduroy.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dat natuurlijk ontzettend leuk!

Een heel prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Dit tasje doet mee aan de volgende challenges:
http://justmagnolia.blogspot.com/2012/03/week-149-more-than-one-fold.html
http://officialmagnoliainspirationchallenge.blogspot.com/2012/03/tomic-42-spring-colour-combo-inspired.html

3 opmerkingen:

  1. Wat een lief tasje heb je gemaakt!
    Deze Spellbinder vind ik echt heel mooi, het lijkt net een kante kleedje.
    Fijn weekend!
    Groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lievertje zeg erg mooi!!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stunning gift bag! I love the colour scheme :)

    Thank you for joining at TOMIC this week :)
    Hope to see you again :)
    Hugs,
    Karita

    BeantwoordenVerwijderen