24 mei 2013

Tilda with Snow Heart

Vandaag start er een nieuwe challenge bij Tilda's Town Challenges. Dit keer is de opdracht om een kaart/creatie te maken met als thema "Christmas". 

Voor de winnaar van deze challenge wordt er weer een leuke prijs ter beschikking gesteld door Tilda's Town. De link naar de winkel/webshop staat hiernaast op mijn blog.

Ik heb voor deze challenge een Easelcard gemaakt met een stempel uit de "Sweet Christmas Dreams" Collectie van Magnolia. Deze stempel heet "Tilda with Snow Heart". 

Ik heb als basis wit Cardstock gebruikt. Het prachtige papier is van Pion Design. 


De prachtige mal achter Tilda is van Noor Design / Joy Crafts "6002/0147". Verder heb ik de volgende Doohickey's van Magnolia gebruikt: "Star Tag" en "Leaf and Swirl". De tekst "Let it snow" is van Unique Hobby Products en deze heb ik bevestigd op een stans van Joy Crafts "Labels & Tags 6002/0142". De bloemen, kant en lint komen uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Victorian Velvet, Pumice Stone, Antique Linen en Walnut Stain. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het ontzetttend leuk vinden als je een berichtje voor me zou willen achterlaten.

Prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

7 opmerkingen:

 1. Wauw Carla wat een schitterende kaart heb je gemaakt, het is weer een toppertje eerste klas.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje Carla, schitterend!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. She's one of my favourites and you've showcased her beautifully, very pretty card
  Hugs Julie P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Carla,
  Heel mooi kaartje zo met de mal van Joy.Het model van de kaart is ook erg leuk en de Tilda stempel is ook een van mijn favorieten.
  gr.Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is hij moooiiii zeg, hele mooie vorm lief stempeltje prachtig ingekleurd en hele mooie details een plaatje liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your Colouration makes Tilda pretty !!! All the other Details are fabulous !
  Helga

  BeantwoordenVerwijderen