24 februari 2013

Golf Tilda

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik heb gemaakt voor een collega die met pensioen gaat en graag golf speelt. Voor deze kaart heb ik uiteraard "Golf Tilda" gebruikt uit de "Winner takes it all" collectie van Magnolia.


Deze kaart is gemaakt op Kraft Cardstock met het papier van Pion Design. 


Voor deze kaart heb ik de volgende Doohickey's gebruikt "So wrapped Tilda Lace Folded Tag" en "Tilda ticket". De tekststempel "It's your day" is van "Kinderstampo". 


Tilda is ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Milled Lavender, Faded Jeans, Pumice Stone, Walnut Stain, Antique Linen en Black Soot.

Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als jullie via een reactie laten weten wat jullie van mijn kaart vinden. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Iedereen weer een hele fijne week!

Veel liefs,
Carla

7 opmerkingen:

  1. Wat is dit weer een schitterende kaart Carla, prachtige kleuren heb je gebruikt en wat is ze weer supergaaf ingekleurd. Top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart!!!!! Dit is een kadootje om te krijgen....heel mooi.
    Lieve groetjes, Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is weer een geweldig kaartje, wat ontzettend mooi!!!! Mooie kleurtjes zeg!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat weer een schattig kaartje Carla.
    Echt een lieverdje.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Carla, Ik heb even een gekke vraag aan jou. Ik ben al tijden op zoek naar de stempelset van Stempelglede, genaamd Vintage Garden. Nou zag ik op een kaart van jou deze stempel voorbij komen. Mijn vraag is: gebruik je deze stempel nog? Mocht dit nou niet zo zijn zou je dan een overweging willen maken om deze aan mijn te verkopen?. Graag hoor ik wat je van mijn voorstel vindt. Alvast bedankt voor de reactie. Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen