29 maart 2015

Tilda in the Garden


Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien met de schattige stempel "Tilda in the Garden" uit de "Pink Lemonade Collectie" van Magnolia. Vandaag kan er toch niet in de tuin worden gewerkt dus maar lekker bij de verwarming een kaartje gemaakt. Wat een petweer!


De basis van de kaart is gemaakt uit wit Cardstock en het prachtige papier is van Pink Paislee.


Voor het frame rondom Tilda heb ik de stans van Cheery Lynn "Polynesian Sails Oval" gebruikt. De vlinderrand, de stansen aan beide zijkanten en de losse vlinder zijn allemaal stansen van Noor Design. Het hekje is een Doohickey van Magnolia "Summer Gate". Het prachtige kant heb ik bij Live & Love Crafts gekocht. 


Ik wil jullie weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het ontzettend leuk vinden als jullie een reactie op mijn kaart willen achterlaten.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challgens:
Midweek Magnolias - Challenge "In the Garden - Add Flowers"
Magnolia Forever - Add a charm
Time for Magnolia Challenge - Challenge 86 "Spring is in the Air"
Magnolia Mania - Challenge # 108 Butterflies
Tilda's Town Challenge - Challenge #148 Use your stash

28 maart 2015

Tilda with Inez the Bunny

Vandaag wil ik jullie een kaartje voor Pasen laten zien wat ik heb gemaakt met de schattige stempel "Tilda with Inez the Bunny" uit de "Animal of the Year Collectie" van Magnolia. Is het geen schatje! De tekststempel "Happy Easter" is ook een stempel van Magnolia. 


Ik heb uiteraard weer het prachtige papier van Maja Design gebruikt op deze kaart.


Ik heb deze kaart bewust heel simpel gehouden en alleen de Doohickey "Bride Bow" van Magnolia gebruikt. Verder op de kaart wat bloemen en kant verwerkt. Het eitje aan de linkerzijde heb ik vorig jaar bij de Xenos gekocht.


Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het ontzettend leuk vinden als jullie een reactie willen achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier!

Fijn weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #100 "Easter/Spring" and Celebration
The ABC Challenge - F is for Festive

22 maart 2015

Pink Lemonade Tilda

Op deze prachtige zonnige zondag wil ik jullie een kaartje laten zien met de schattige stempel "Pink Lemonade Tilda" uit de "Pink Lemonade Collection" van Magnolia. Hier krijg je toch echt het lentegevoel van!


De papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Maja Design. Ik kan het niet helpen maar het is gewoon mijn favoriete papier.



Het frame rondom Tilda is van Unique Hobby Design. De rietjes heb ik zelf gemaakt uit het papier van Maja Design. Aan de linkerkant heb ik de Doohickey "Tilda Doily" gebruikt. De bloemen komen allemaal uit eigen voorraad. Het leuke houten woordje "Yummy" is van Dovecraft Wooden Sentiments.


Ik wens iedereen een hele fijne week en alvast heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blog en natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenge - Challenge #86 Spring is in the Air
Stamp and Create with Magnolia - Challenge #57 Ready for Spring
Bunny Zoe's Crafts - March Challenge: Spring Colours
Indonesia Magnolia Lovers - Challenge #14 Favorite colour combo

19 maart 2015

Tilda with Millie the Mouse

Dit kaartje heb ik gemaakt met de schattige stempel "Tilda with Millie the Mouse" uit de "Animal of the Year Collection" van Magnolia.


Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Maja Design.


Het frame rond Tilda is gemaakt met een stans van Noor Design. Uiteraard heb ik ook deze keer weer veel Doohickeys van Magnolia gebruikt t.w. "Bride Bow", "Heart Swirl" en "Vew Master". De stans "Hello" is van "Poppystamps".


Ik wens iedereen een hele fijne avond en alvast heel erg bedankt voor jullie lieve reacties en natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

Veel liefs,
Carla

13 maart 2015

Lucky Me Tilda

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien met de schattige stempel "Lucky Me Tilda" uit de  "Valentine Duo collectie" van Magnolia. Deze is ook weer te schattig! De tekststempel "Loving wishes" is ook van Magnolia.



De kaart heb ik gemaakt op wit Cardstock met het prachtige papier van Maja Design.



Het frame rondom Tilda is gemaakt met een stans van Sizzix "657558". Het leuke hoefijzer is van Marianne Design Craftables "Horse shoe" en vond ik wel heel erg toepasselijk om op deze kaart te gebruiken. De bloemen komen allemaal uit eigen voorraad. Het hoefijzer en het hoefijzer wat Tilda vasthoudt heb ik met frantage bewerkt.



Ik wil jullie weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het echt superleuk vinden als jullie een berichtje voor mij willen achterlaten.

Veel liefs en prettig weekend,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Simply Magnolia - Flowers

7 maart 2015

Tilda with Daisymae the Tiger

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien met de oh zo schattige stempel "Tilda with Daisymae the Tiger" van Magnolia uit de "Animal of the Year collectie". Ik vind dit toch veruit de leukste collectie!


De kaart is gemaakt op wit Cardstock met het prachtige papier van Maja Design. 


De filmstrip is een stans van Noor Design. De leuke charm met love en het prachtige kant heb ik gekocht bij Live & Love Crafts. De bloemen komen allemaal uit eigen voorraad. De stempel "Postcard" is ook van Magnolia.


Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje voor me willen achterlaten.

Prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Magnolia Forever - Challenge #5 Cute Pets