28 februari 2015

Stop in the name of love Tilda

Vanmorgen heerlijk gewandeld rondom Schoorl en daar zag ik allemaal sneeuwklokjes langs de weg en in de weilanden staan. Dan krijg je toch een heerlijk lentegevoel. Dit gaf mij het idee om vanmiddag deze kaart te maken met "Stop in the name of love Tilda" uit de "Lovely Duo collectie" van Magnolia. Deze Tilda heb ik gemaskerd met de achtergrondstempel met sneeuwklokjes van "Spring is the Air" van "Chocolate Baroque".


De kaart is gemaakt van wit Cardstock met het prachtige papier van Maja Design. 


Op deze kaart heb ik de volgende Doohickeys van Magnolia gebruikt t.w. "Tilda Doily" en "Round Talk / Thought Bubbles". Op deze laatste Doohickey heb ik de digistamp "Happy Spring" geprint welke ik heb gekocht bij Sweet 'n Sassy Stamps. De filmstrip is een stans van Noor Design "6002/0278". De kleine vlindertjes op de kaart zijn van Dutch Doobadoo.


Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje voor me willen achterlaten. Ik lees ze altijd met heel veel plezier!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Inky Chicks - Flowers

27 februari 2015

Tilda with Angel the Horse

Deze kaart heb ik gemaakt voor een meisje die gek is op alles wat met paarden te maken heeft. Welke stempel kan je dan anders kiezen dan "Tilda with Angel the Horse" uit "The Animal of the Year Collectie" van Magnolia.


De kaart is gemaakt van zwart Cardstock en het prachtige papier wat ik heb gebruikt komt uit het allernieuwste blok "Vintage Wood" van Noor Design. Is het niet geweldig mooi?


Het hoefijzer aan de linkerzijde is een stans van Marianne Design Craftables "CR 1296" en ik vond deze wel heel leuk om op deze kaart te verwerken. De filmstrip is een stans van Noor Design "6002/0278". De rolroosjes heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design Creatables "LR0163" en daarin een pareltje bevestigt. De zwarte roosjes heb ik bij "Beashobbyplaneet" gekocht en bij mijn bestelling kreeg ik het prachtige zwarte kant cadeau wat ik weer leuk op deze kaart kon verwerken. De andere bloemen, hartjes en strikje komen uit eigen voorraad.
De tekststempel "All horses deserve at least once in their lives to be loved by a little girl" vond ik op Pinterest.


Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje voor me willen achterlaten. Ik lees ze altijd met heel veel plezier.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #98 Our Furry Friends

14 februari 2015

Barbeque Party Tilda

Deze kaart met bijbehorend hamburgerdoosje heb ik gemaakt voor een verjaardag en de jarige job is ook nog eens gek op McDonalds. Uiteraard moet je dan de stempel "Barbeque Party Tilda" uit de "Pink Lemonade" collectie van Magnolia gebruiken. Bij deze kaart heb ik een bijpassend hamburgerdoosje gemaakt waarvan ik de werkbeschrijving verderop in deze blogpost heb geplaatst. 



De basis van de kaart en het doosje heb ik gemaakt van wit Cardstock met het prachtige papier van Maja Design.



De kaart is gemaakt met een stans van Go Kreate. Op deze kaart heb ik de volgende doohickeys van Magnolia gebruikt, t.w. "Tilda Ticket" en "Bride Bow".


Het prachtige kant op de kaart heb ik gekocht bij "Live & Love Crafts". De bloemen komen uit eigen voorraad.



En zoals beloofd hier de werkbeschrijving van het hamburgerdoosje. Veel plezier met het maken hiervan. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te doen. In het doosje heb ik voor de grap een euroknaller gedaan.




Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog en zou het ontzettend leuk vinden als jullie een berichtje voor mij zouden willen achterlaten. 

Prettig weekend allemaal!

Veel liefs,
Carla.

Deze kaart en hamburgerdoosje doet mee aan de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge - Challenge #86 Die Crazy
Magnolia Mania Challenge - Challenge #105 Special Kinds of cards

6 februari 2015

You are my Valentine

Nog even en dan is het Valentijnsdag! Ik heb voor deze gelegenheid het MDF Word Art Love van Dutch Doobadoo gebruikt met de schattige stempel "You are my Valentine" uit de nieuwste collectie van Magnolia. 


Ik ben begonnen met het bord een paar keer met een laag gesso te voorzien. Vervolgens zet ik alle dingen, die ik er op ga plakken, ook in een laag gesso. De bloemetjes zijn van Unique Hobby Design en in het hartje heb ik een pareltje geplakt. Aan de bovenzijde van het bord heb ik de Dutch Doobadoo mask er op gelegd en met stuctuurpasta wat gedeeltes van het bord bewerkt. 


Dan plak ik alles met Modge Podge mat op het bord waarna ik nogmaals met gesso over het gehele bord ga en als ik vind dat er nog te veel kleur doorheen komt, doe ik er nog een laag op. Vervolgens heb ik de Lindy's Stamp Gang sprays gebruikt om alles van een mooi kleurtje te voorzien.

Op het hart heb ik een fotolijstje geplakt met daarin de tekststempel van Magnolia.

Hier nog een detailfoto van Tilda.



Ik wil jullie weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ben erg benieuwd naar jullie reacties.

Veel liefs,
Carla

Deze creatie doet mee aan de volgende challenges:
Midweek Magnolias - Challenge #106 Valentine/Romance/Love
Marvelous Magnolia Challenge - Love Challenge
Lovely Hängler or Sweet Magnolia Challenge - Challenge #111 Love or Hearts

1 februari 2015

Sagittarius Tilda

Eindelijk weer even een kaartje van mij. Het heeft even geduurd maar ja alsmaar druk en nog eens druk. Je kent het wel. Met de stempel "Sagittarius Tilda" uit de "Zodiac collection" van Magnolia heb ik mijn valentijnskaartje gemaakt. 


De kaart is gemaakt op Vanilla Cardstock met het prachtige papier van Magnolia uit de Valentijnscollectie van vorig jaar. De randen van het papier zijn allemaal gestikt.


De lieve foto met "xoxo" in het midden heb ik geplaatst in een stans van Noor Design. De letters xoxo is ook een stans van Noor evenals de prachtige stans aan de bovenkant.


De binnenkant van de kaart heb ik ook bekleed en alle randjes van het papier ook gestikt. Aan de rechterzijde heb ik twee pockets gemaakt met aan de randen een prachtige stans. In de pockets zitten een tag met stempels For You and Love. Rechts onderaan zit de stans "Carpe Diem". Alle stansen en stempels zijn van Noor Design. 


Ik wil jullie weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik ben erg benieuwd naar jullie reactie op mijn eerste Valentijnskaart.

Iedereen een hele gezellige avond en week!

Veel liefs,
Carla