22 november 2014

Ski Star Tilda en Tilda in Cozy Coat

Vandaag wil ik jullie een projectje laten zien waar ik zo veel plezier aan heb gehad om dit te maken. Ik heb mijn twee favoriete stempels uit de "Waiting for Christmas collectie" van Magnolia gebruikt t.w. Ski Star Tilda en Tilda in Cozy Coat. Ik vind deze zó schattig!




De bodem is van chipboard met daarop donkerbruin en wit Bazill Cardstock en vervolgens het prachtige papier van Maja Design.

Het sleetje heb ik gemaakt van donkerbruin Bazill Cardstock. Als je het ook leuk vindt om dit sleetje te maken dan kan je hier de beschrijving vinden.

Op het sleetje heb ik cadeautjes gemaakt in verschillende maten en vormen en vervolgens versierd met lint. Het leuke zilverkleurige draad met balletjes heb ik van mijn collega gekregen.



Onder de slee zit ook nog een cadeautje zoals je op onderstaande foto kan zien. Door middel van een brad kan je deze openschuiven en hier kan je ook nog een kleine verrassing in doen.


Aan de voorkant onder de slee heb ik de tekst "For You" bevestigd. Deze komt van de onderkant van het scrappapier van Maja Design. 


Hieronder nog twee detailfoto's van de twee schattige Tilda's.



De sneeuwsterren heb ik gemaakt met de doohickey "Snowflake & Mistletoe" van Magnolia. De denneappeltjes en de grote sneeuwballen heb ik gekocht bij de Xenos.


Ik wil jullie bedanken voor jullie bezoek en lieve reacties op mijn vorige blogpost en natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van dit projectje vinden. Tevens wil ik mijn nieuwe volgers ook welkom heten. Superleuk!

Iedereen weer een heel fijn en gezellig weekend!

Veel liefs,
Carla

Dit projectje doet mee aan de volgende challenges:
Challenge Duymelot - Challenge november: Maak een kado-verpakking
Stamp and Create with Magnolia - Fall/Winter Gifts
Tilda's Town - Challenge #131 Joys of the Season

8 november 2014

Winter Wonderland

Net als voorgaande jaren ben ik afgelopen donderdag met mijn zus naar de Kreadoe geweest. Het was weer supergezellig en allemaal weer leuke dingen gekocht dus ik ben heerlijk aan het freubelen geslagen. 

Wat ook super was dat ik afgelopen woensdag ben geslaagd voor de studie Juridisch Personen- en Familierecht. Ik ben zo blij want het was al met al toch wel een hele dobber maar gelukkig heb ik het gehaald.

Vandaag wil ik jullie een pop-up kaart laten zien welke ik heb gemaakt met drie schattige stempels van Magnolia uit de kerstserie "Winter Wonderland" van vorig jaar. Deze stempels zijn absoluut mijn favorieten. Deze stempels heten "In the Snow Heart Tilda", "In the Snow Scarf Tilda" en "In the Snow Ski Tilda".



De kaart is gemaakt op Kraft en Vanilla Cardstock en het designpapier is van Pion Design. Alle randjes heb ik gestikt met de naaimachine wat ik toch wel een heel leuk effect vind geven.

Op deze kaart ook weer veel doohickeys van Magnolia gebruikt t.w. "Star Tag", "Sprawling Ferns", "Leaf & Swirl", "Poinsettia", "Dream Tag" en "Santa's Sleigh". 
De prachtige kerstbomen heb ik gemaakt met een stans van Dee's Distinctively en bewerkt met ijskristal.

De houten embelishments en de tekststempel "A Winter Wonderland" zijn van Unique Hobby Products.



En dit is de voorkant van de kaart als hij is dichtgeklapt.



Ik wil jullie alvast bedanken voor al jullie lieve reacties en natuurlijk vind ik het weer superleuk om te lezen wat jullie van deze pop-up kaart vinden.

Fijn weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
A Creative Romance - Winter Warmers
Stamp and Create with Magnolia - Fall or Winter image with Punches or Diecuts
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #248 Inspirational Photo
Inky Chicks - 3 Stamps on a Card