19 september 2014

Tilda with Lace Pants

Na een heerlijke zonnige vakantie in Marokko wil ik jullie deze kadootjeskaart laten zien. Voor mijn vakantie was ik hier al aan begonnen en heb deze gisteren even afgemaakt. Het patroon van deze kaart is hier te vinden en is ontworpen door Miranda Bouhof. Met deze challenge kan worden meegedaan op het Noor Design Challenge Blog maar je kaart moet dan vóór 20 september worden ingeleverd. 
Deze kaart was echt zo superleuk om te maken en je kunt hem werkelijk voor alle gelegenheden gebruiken. Ik heb hem deze keer voor een verjaardag gemaakt.


De stempel die ik voor deze kaart heb gebruikt is Tilda with Lace Pants uit "The Animal of the Year Collectie" van Magnolia.


De kaart is gemaakt op bruin cardstock van Joy en wit cardstock en het prachtige papier is van Maja Design.

Het frame rond Tilda is een stans van Marianne Design "LR0240". Uiteraard heb ik weer de nodige Doohickeys van Magnolia gebruikt. Deze keer o.a. de "Christmas tags". Op deze tag staat de tekst "Congratulations" welke ik heb gekocht bij Unique Hobby Design. Verder heb ik voor de groene en witte takjes de doohickeys "Heart Swirl", "Leaf en Swirl" en de "Sprawling Ferns"gebruikt. Verder heb ik voor de border nog de "Vintage Box Lacing Coffee" gebruikt.


Het prachtige kant achter Tilda is van de "Ribbon Girl" en de bloemetjes komen allemaal uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Walnut Stain, Milled Lavender, Victorian Velvet, Pumice Stone en Black Soot.

Ik wil jullie alvast bedanken voor al jullie lieve reacties en natuurlijk vind het ik het weer superleuk om te lezen wat jullie van deze kadootjeskaart vinden.

Een heel prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Deze kadootjeskaart doet mee aan de volgende challenge:
Noor Design - Challenge Kadootjeskaart