19 oktober 2013

Gift from Heaven Tilda

Deze keer heb ik een tasje gepimpt met de stempel "Gift from Heaven Tilda" van Magnolia. Deze stempel komt uit de "Special Moments Collectie". Is het geen schatje! De prachtige toepasselijke geboortetekst is een stempel van Bildmalarna. 
Dit tasje is superleuk om als kraamcadeautje te geven.




Ik heb als basis een wit tasje gebruikt. Het prachtige papier is van Maja Design. 



De prachtige rand om de tekst is gemaakt met de Spellbinder "Opulent Ovals". De leuke swirls en hoekjes zijn van Unique Hobby Products. De vlinderstans aan de zij- en bovenkant zijn van Noor Design evenals de twee losse vlinders. De papieren rand aan de onderkant is ook gemaakt met een Spellbinder "Lace Doily Accents". 



Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Milled Lavender, Victorian Velvet, Walnut Stain en Black Soot.

Ik wil je weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog en vind het superleuk als je een berichtje voor me zou willen achterlaten.

Prettig weekend!

Veel liefs,
Carla

Dit tasje doet mee aan de volgende challenges:
Dutch Stamp Chickies Challenge Blog - Challenge #2 Verwerk een boodschap in je kaart/creatie
Inky Chicks - Challenge #15 Your fav sentiment
The ABC Challenge - X for Xtra special

14 oktober 2013

London Tilda

Hallo allemaal op deze regenachtige avond. Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor alle lieve reacties die jullie hebben geplaatst op mijn vorige blogpost en ik zie dat ik er ook weer veel nieuwe volgers bij heb. Geweldig! 

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met een wel heel toepasselijke stempel met al de regen van de afgelopen dagen. Deze stempel heet "London Tilda" uit de allernieuwste collectie van Magnolia. Is het geen schatje!



Op de Facebookpagina "Be Challenged" is er een nieuwe challenge gestart. Het patroon voor deze kaart is gemaakt door Paula en staat ook op deze Facebookpagina.  
De kaart zelf is gemaakt  van vanille Cardstock en het prachtige papier is van Pion Design.



De bloemen op deze kaart zijn gemaakt met een Doohickey "Vintage Daisies" van Magnolia. Verder heb ik op mijn kaart de volgende Doohickeys gebruikt, namelijk "Peacock Feathers" en "Tilda Tag". Op de Tilda Tag heb ik de stempel van Magnolia "Wishing you Rainbows and Sunshine" uit de "Sweet Rainbow Collectie" gebruikt. De prachtige vlinder is van Noor Design.



Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Peeled Paint, Broken China, Tumbled Glass, Stormy Sky, Wheatered Wood, Black Soot, Walnut Stain en Aged Mahogany.



Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het superleuk als je een berichtje voor me achterlaat. 

Iedereen een hele gezellig week!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Facebook "Be Challenged" - Challenge maand oktober
Time for Magnolia Challenge - Challenge #31 Fall or Halloween
Marvelous Magnolia Challenge - Anything Goes
Creashop Duymelot  - Herfstkaart

6 oktober 2013

Bikini Tilda

Na een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Zakynthos (Griekenland) zag ik dat ik de challenge had gewonnen bij Simply Magnolia en mocht ik voor de nieuwe challenge Guest Designer zijn. Echt superleuk! Het thema van deze challenge is "Flowers and Lace". Daar ik nog met mijn gedachten in het zonnige Griekenland ben, vond ik het wel heel leuk om een stempel in te kleuren uit de "Sea Breeze Collectie" van Magnolia. Deze schattige stempel heet "Bikini Tilda". 


Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Maja Design. De prachtige vlinderrand is van Noor Design. Het prachtige frame achter Tilda is gemaakt met de allernieuwste stans van Noor Design welke ik heb gewonnen op Facebook. Ik vind hem zo mooi en zal hem zeker vaak gaan gebruiken. Het nummer van de stans is 6002/0257. Bij deze stans zitten ook de takjes achter de bloemen. Op deze kaart heb ik ook weer diverse Doohickey's gebruikt namelijk de "View master" en "Vintage Tag". 

Om de kaart af te werken heb ik bloemen, schelpjes, frantage (Stampendous), broderiekant en lint gebruikt.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Tattered Rose, Milled Lavender, Victorian Velvet, Walnut Stain en Black Soot.


Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Nog een fijne zondag allemaal!

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Dutch Stamp Chickies Challenge - Challenge #1 Alles mag maar geen kerstkaart
Inky Chicks - Challenge #14 Use two different die cuts
Magnolia Mania Challenge - Challenge #77 Rosa & Braun / Pink # Braun
Scr@p Cards Challenge - Flowers 4 You