25 juni 2012

Tilda with Balloons

Vandaag wil ik jullie een tag laten zien dat ik heb gemaakt met het prachtige papier van Marianne Design "Sweet Romance". Ik heb als basis een tag gebruikt van Papermania. De schattige stempel is "Tilda with Balloons" uit de "Spring & Summer Collectie 2008" van Magnolia. Wel een wat oudere stempel maar zo schattig!


De doily "Kiwi Spirit" achter Tilda is van Cheery Lynn Designs. Natuurlijk heb ik weer de nodige Doohickey's van Magnolia gebruikt. Deze keer de "Vintage Label", "So wrapped Lovely" en de "So wrapped Tilda Lace". De stempel "Sending sunny thoughts" is van Stampavie en de leuke stempeltjes naast Tilda zijn van "Crafty Individuals". De besjes op de tag zijn van Magnolia.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Walnut Stain, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stone en Scattered Rose. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het heel leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

Deze tag doet mee aan de volgende challenges:
The Official Magnolia Inspiration Challenge: Challenge #54
Dutch Magnolia Lovers - Alles behalve een kaart

21 juni 2012

Tilda with Winding Flowers

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien dat ik heb gemaakt met het prachtige papier van Maja Design "Vintage Summer Basics".

Ik heb als basis créme Cardstock gebruikt. De schattige stempel is "Tilda with Winding Flowers" uit de allernieuwste collectie van Magnolia, de "Summer Memories Collectie".
De tekststempel "Wishing You Rainbows & Sunshine" is ook van Magnolia en komt uit de "Sweet Rainbow Collectie".


De twee tags aan de zijkant van de kaart heb ik gemaakt met een Doohickey van Magnolia en heet "Tilda Ticket". De poststempels op de tags zijn van Crafty Individuals en de stempel "Carte Postale" is van Stempelglede.


De leuke roze pareltjes die ik heb gebruikt bij de bloemen zijn van Prima Marketing. De kaart heb ik verder versierd met prachtige bloemen die ik bij Webshop Margo heb gekocht.



Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Tea Dye, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Milled Lavender, Victorian Velvet, Pumice Stone, Wheatered Wood en Forest Moss.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het superleuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 28 Welcome Summer
Magnolia Down Under Challenge - Challenge # 151 Bingo
Tilda's Town - Challenge #5 Lazy Days of Summer
The Dutch Magnolia Chickies - Challenge #25 Vakantie

14 juni 2012

Stamping Tilda

Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij "It's a Magnolia Challenge. Het is de bedoeling dat je een kaartje maakt in de tinten rose en bruin.


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Pion Design. Als basis heb ik Kraft Cardstock gebruikt.

Het kanten randje om Tilda heen is gemaakt met een stans van Marianne Design "CR 1204". De prachtige tag, swirl en blaadjes heb ik met Doohickey's van Magnolia gemaakt, ze heten "Tilda Tag", "Heart Swirl" en "Strawberry Flower & Leaf". De bloemen zijn van Magnolia. De prachtige houten border en harten zijn van Unique Hobby Products. Ik heb natuurlijk ook weer gebruik gemaakt van de prachtige Spellbinder "Lace Doily Accents".


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Victorian Velvet, Pumice Stone, Walnut Stain, Milled Lavender, Brushed Corduroy en Walnut Stain.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog, Ik vind het ontzettend leuk als je een berichtje voor mij achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
It's a Magnolia Challenge - Challenge #34

8 juni 2012

Cherry Tilda

Vandaag wil ik jullie mijn kaart in de vorm van een cupcake laten zien die ik voor de "Duo challenge # 17" heb gemaakt van Annette's Creafarm. Het PDF-bestand van deze kaart kun je nog aanvragen tot 11 juni a.s. bij Annette.


Voor deze kaart heb ik de stempel "Cherry Tilda" gebruikt uit de "Cozy Family Autumn" Collectie van Magnolia. Deze stempel komt uit een al wat oudere collectie maar ik vind hem nog steeds superleuk.

 
Het prachtige papier is van Maja Design. De schattige paarsen besjes komen van Magnolia en de andere bloemetjes komen uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt; Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Black Soot, Peeled Paint en Dusty Concord. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht.

Ik wens jullie allemaal weer een heel gezellig weekend en wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Lieve berichtjes zijn natuurlijk van harte welkom!

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Duo challenge Annette's Creafarm - Cupcake

6 juni 2012

Tilda in key Largo

Vandaag wil ik je een kaartje laten zien dat ik heb gemaakt van Kraft Cardstock en Pion Design papier. Het prachtige model van de kaart heb ik gezien op het blog van Janny.


Ik heb voor deze kaart een stempel gebruikt uit de allernieuwste collectie "Summer Memories" van Magnolia. Ik heb deze stempel gemaskerd in de "Bathing Ring" uit de "Lazy Summers Day" Collectie van 2009. De stempeltjes van de schelpjes komen uit de "Summer & Sea"Collectie van 2008. De tekststempel "Have a Sunny day" komt ook uit de allernieuwste collectie van Magnolia en heb ik gestempeld op een stans van Tim Holtz "Tattered Banners".



Uiteraard heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's. Deze keer de "Flag en Cloud". De takjes zijn gemaakt met een Creatable van Marianne Design "LR0192".
De prachtige doily die ik heb gebruikt achter Tilda is van Cheery Lynn en heet "Nautical Wheeler".


Voor deze schattige Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Scattered Straw, Pumice Stone, Brushed Corduroy en Walnut Stain.
Verder heb ik weer de nodige Stickles aangebracht.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat. Ik lees de berichtjes altijd met veel plezier. Alvast bedankt.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
The Official Magnolia Inspiration Challenge - Anything goes
Midweek Magnolias - Anything goes
Tilda's Town Challenges - Use a Magnolia accessory stamp with Edwin or Tilda

3 juni 2012

Tilda of Sweden

Vandaag wil jullie een kaartje laten zien die ik voor de nieuwe challenge #149 van MDUC "Seeing Double" heb gemaakt.


Voor deze kaart heb ik witte Cardstock gebruikt. Het prachtige papier is van Magnolia.


Ik heb voor deze challenge de superschattige "Tilda of Sweden" gebruikt uit de "Summer Memories" Collectie van Magnolia. Deze stempelafdruk heb ik ingescand, verkleind en afgedrukt op acquarelpapier zodat hij op de Doohickey "Vintage Label" paste. De tekststempel "You are my best friend" is ook van Magnolia.


Het prachtige rand om Tilda heen is gemaakt met een stans van Sizzix "Framelits". Natuurlijk heb ik ook weer de schattige Doohickey's gebruikt. Deze keer de "Vintage Labels", "Tilda Doily" en de "So wrapped Lovely".

Om de kaart af te maken heb ik een Post Card gebruikt en daarop Zweedse postzegels gedaan en bloemen en kant uit eigen voorraad.

Voor Tilda en de mini-Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Pumice Stone, Walnut Stain, Wheatered Wood, Iced Spruce, Scattered Straw, Peeled Paint, Antique Linen en Black Soot.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Magnolia Down Under Challenges - Seeing Double