23 april 2012

Chocolate Heart

Omdat ik challenge 29 had gewonnen bij Dutch Magnolia Lovers mocht ik deze keer gastdesigner zijn voor challenge 31. Vandaag mag ik jullie eindelijk de kaart en het tasje laten zien die ik heb gemaakt als gastdesigner voor deze challenge.

Het is de bedoeling bij deze challenge dat je een kaart maakt voor Moederdag maar je mag geen Tilda of Edwin gebruiken. Wel mag je achtergrondstempels, teksten en Doohickey's gebruiken. Dus doe gezellig mee, ik ben heel benieuwd naar jullie kaarten!


De kaart is gemaakt op Kraftpapier met Pion Design Papier. De stempel die ik heb gebruikt is "Chocolate Heart" van Magnolia uit "Raising the Ceiling & Right through my heart" Collectie uit 2010.


Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's van Magnolia. Deze keer heb ik de "Heart Tag" gebruikt. De vlindertjes op de kaart heb ik uit Zweden meegenomen toen wij daar afgelopen zomer op vakantie waren. De hoekjes op de kaart zijn van Unique Hobby Products. De bloemen, kant en het zilveren hartje komen uit eigen voorraad.


Het envelopje op de kaart heb ik zelf gemaakt. De stempel "Carte Postale" is van Stempelglede.


In het envelopje zit de stempel "Sweet Wonderful you" van Magnolia. Deze tekststempel komt van de "Lazy Summer Day's Collectie" uit 2009.


Voor de stempel heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Wheatered Wood en Pumice Stone. Verder heb ik de nodige Stickles aangebracht op de hartjes en op de strik.

Bij deze kaart heb ik een bijpassend tasje gemaakt. Dit tasje heb ik gemaakt met een mal van Rayher.


Voor dit tasje heb ik ColorCore Cardstock "The Whitewash Collection" gebruikt. Alle delen van het tasje heb ik geëmbost en vervolgens opgeschuurd met een schuurmaatje.  Het geeft een heel leuk effect.

Om mijn tasje af te maken heb ik weer de schattige Doohickey's van Magnolia gebruikt. Deze keer de "Heart Tag", "Snowflake & Mistletoe" en "Wild Strawberry Flower & Leaf".

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

22 april 2012

Princess Welcome Tilda

Deze Easelcard heb ik gemaakt voor de challenge op het blog "Magnolia Cards Challenge". Het is de bedoeling dat je op je kaart de kleuren roze en wit, blauw en wit of roze, blauw en wit gebruikt. Ik heb gekozen voor de kleuren blauw en wit. Dit is de kaart die ik heb gemaakt.


Ik heb deze Easelcard van witte Cardstock gemaakt met een stans van Go Kreate. Het prachtige papier is van Magnolia. De schattige stempels "Princess Welcome Tilda" en "Tilda's Castle" komen uit de laatste collectie "Princes & Princesses" van Magnolia.


Ik heb op deze kaart de doily van Tim Holtz  "Vintage Doily" en de Spellbinder "Lace Doily Accents" gebruikt. Uiteraard heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's. Dit keer heb ik de "Leaf & Swirl", "Heart tag" en "Dream Tag" gebruikt.


De tekststempel "Thinking of You" is van Lily of the Valley. De camee op de kaart heb ik gekocht in Zweden. De bloemen en kant komen allemaal uit eigen voorraad.


Voor deze stempel heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Tea Dye, Pumice Stone, Walnut Stain, Brushed Corduroy en Wheatered Wood. Verder heb ik op het jurkje van Tilda de nodige Stickles aangebracht.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Magnolia Cards Challenge - Challenge 15

15 april 2012

Tilda with Ponytail

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik heb gemaakt met de schattige stempel "Tilda with Ponytail" uit de "Sweet Rainbow" Collectie van Magnolia. 


Ik heb deze kaart gemaakt op witte Cardstock. Het prachtige papier is van Basic Grey. Aan de boven- en rechterzijde van de kaart zit een kanten doily die ik heb gemaakt met een stans van Tim Holtz "Vintage Doily". De tags op de kaart heb ik zelf gemaakt van Kraftpapier. Natuurlijk heb ik ook weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's van Magnolia. Dit keer heb ik de "Lovely Fence" gebruikt. De tag "Dream" is van Tim Holtz. De bloemetjes, kant en lint komen allemaal uit eigen voorraad.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Tea Dye, Walnut Stain, Pumice Stone en Bundled Sage.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
. It's a Magnolia challenge - Lentekaartje
. Bunny Zoe Crafts - Ribbon or twine
. Just Magnolia - Lace
. Deep Ocean Challenge Blog - Challenge 23 Song Inspiration (Liedje: Dromen zijn bedrog-Marco Borsato)

8 april 2012

Beautiful Tilda

Deze keer heb ik een kaartje gemaakt met de schattige stempel "Beautiful Tilda". Deze stempel komt uit de "Butterfly Dreams Collectie" 2011 van Magnolia. De stempel "With all my love" is ook van Magnolia.


Voor deze kaart heb ik Kraftpapier gebruikt. Het prachtige scrappapier is van Pion Design. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van verschillende Doohickey's van Magnolia. Het zijn de "Vintage Label" en de "Doily Lace". De doily achter Tilda is van Cheery Lynn en heet "French Pastry". Verder heb ik aan de bovenkant de Tim Holtz stans "Hardware findings" gebruikt en deze bewerkt met Crackle Paint "Picket Fence".


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Tea Dye, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Wheatered Wood, Chipped Saphire, Black Soot, Milled Lavender en Pumice Stone. Verder heb ik weer de nodige Stickles aangebracht op het jurkje, vleugels en vlinder.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Just Magnolia - Anything Goes
Challenge: Met Kreateja het jaar rond

7 april 2012

Tilda holding Egg Basket

Voor al de mensen die volger zijn en de mensen die mijn blog bezoeken:

PRETTIGE PAASDAGEN!

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien wat ik heb gemaakt met de schattige stempel "Tilda holding Egg Basket" uit de "Butterfly Dream Collection 2011" van Magnolia. De paashaasjes voor het hekje zijn ook stempeltjes van Magnolia.


De vorm van de kaart heb ik gemaakt met een stans van Go Kreate. Het papier is afkomstig uit een paperpad wat ik al weer een tijdje terug heb gekocht bij de Action. De prachtige doily in de rechterbovenhoek is gemaakt met een stans van Cheery Lynn "Kiwi Spirit". De tekststempel "Easter Wishes" is een digi.

Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de schattige Doohickey's van Magnolia. Dit keer heb ik de "Vintage Label", "Lovely Fence" en "Mini Doily" gebruikt.



Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Tea Dye, Antique Linen en Shabby Shutters. Verder heb ik het jurkje afgewerkt met Stickles.

Ik wil je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Wanneer je een berichtje voor me achterlaat vind ik dat ontzettend leuk.

Veel liefs,
Carla.

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:

5 april 2012

Flower Girl Tilda

Dit keer heb ik een kaart met een geurzakje gemaakt met de schattige stempel "Flower Girl Tilda" uit de Weddingcollectie 2010 van Magnolia.


De kaart is gemaakt op crème cardstock. Het prachtige papier wat ik het gebruikt is van Basic Grey "Kissing Booth".

Zo ziet de kaart eruit zonder het geurzakje.


Om mijn kaart af te maken heb ik de bloemen gemaakt met een stans van Tim Holtz "Tattered Flower". Natuurlijk heb ik weer een Doohickey van Magnolia gebruikt. Deze keer de "Vintage Mistletoe". De tag boven het geurzakje heb ik zelf gemaakt. Simpelweg de tag boven een zakje bloemen van Magnolia nagetekend en uitgeknipt. 


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Milled Lavender, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone en Wheatered Wood.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het uiteraard ontzettend leuk als je even een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Carla
Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
http://dutchmagnolialovers.blogspot.com/2012/03/dutch-magnolia-lovers-29.html
Midweek Magnolia's - Homespun style